Gdzie i za ile oglądać żużlową ekstraligę? (4)

02.04.13, 20:41

Szanowny panie Krzysztofie

Skąd wziął pan taki cennik i ofertę? Jak wejdzie się na strony ncplus, to nie ma czegoś takiego jak Comfort+ za 39zł + pakiet sport za 10zł. Idąc dalej oferta na kartę na stronie nc+ nie istnieje - jak informuje plansza będzie wkrótce.

Skąd więc te informacje?? Wydaje mi się, że ktoś chyba z nc+ specjalnie miesza i kto do nich nie zadzwoni, albo wejdzie na stronę internetową, mówią co innego.

Dziś zmieniła się ich oferta UNIVERSE+ za 59zł. Poza tym, że jest tam nSport dołączyli Canal+ Sport ale już nie na 2 miesiące jak było wcześniej tylko do końca kwietnia, gdzie np. z żużla nic się nie będzie działo. Śmieszni są do łez. Coraz bardziej wydaje mi się, że tylko bojkot nc+ może doprowadzić do zmiany podejścia do kibiców zarówno żużla jak i piłki.

Rozwiń karol (95.41.104.187 - apn-95-41-104-187.dynami) 02.04.13, 20:41
Rozwiń Ja (94.141.129.69 - komp316.tvkablowa.com.pl) 03.04.13, 07:54
Rozwiń redex (83.16.201.178 - aht178.internetdsl.tpnet) 03.04.13, 09:37
Rozwiń redex (83.16.201.178 - aht178.internetdsl.tpnet) 03.04.13, 09:39

regulamin

Polska Press Sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie expressbydgoski.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

Dokonywanie zwielokrotnień w celu eksploracji tekstu i danych, w tym systematyczne pobieranie treści, danych lub informacji z niniejszej strony internetowej, w tym ze znajdujących się na niej publikacji, przy użyciu oprogramowania lub innego zautomatyzowanego systemu („screen scraping”/„web scraping”) lub w inny sposób, w szczególności do szkolenia systemów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji (AI), bez wyraźnej zgody Polska Press Sp. z o.o. w Warszawie jest niedozwolone. Zastrzeżenie to nie ma zastosowania do sytuacji, w których treści, dane lub informacje są wykorzystywane w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe. Szczegółowe informacje na temat zastrzeżenia dostępne są tutaj.