Pracuje w Katowickim MOPSie poza "fucha" zastępcy kierownika z ochotę podejmuje się nowych zadań. (1)

Czytelnik @ 04.12.21, 12:19

Pracuje w Katowickim MOPSie poza "fucha" zastępcy kierownika z ochotę podejmuje się nowych zadań. Moja pensja niewiele się różni bo stażowym od pracownika nowo zatrudnionego, bez doświadczenia który przy dobrych układach popracuje dwa lata i rezygnuje widząc ta niesprawiedliwość. Dla podopiecznych dopłaty, paczki świąteczne, zasiłki ponad standard za zgodą rządzącym miastem, dla pracowników wywalczona po roku podwyżka 200 brutto... Dorabiam, a jak. Jak nie korepetycje ( bo przecież poza wykształceniem kierunkowym wielu z nas robiło dodatkowe studia z nadzieją na lepszą przyszłość) to bar albo opieka nad cudzymi dzieci... Żeby opłacić czynsz i kupić bilet miesięczny... A podopieczni śmieją się nam w twarz.
Jestem na etapie że ich nie cierpię, nie mogę patrzeć na ta niesprawiedliwość, na prezydenta który dostrzega naszą pracę tylko wtedy gdy jest kolejne zadanie do zrealizowania, na jego uległość gdy klient go straszy byleby tylko nie przyjechała prasa czy telewizja - zresztą wówczas i tak tłumaczy się kierownik czy dyrektor ośrodka... Tak, przykre,i od lat nic się nie zmienia, dlatego piszę wypowiedzenie... Coraz więcej ludzi odchodzi... Co gminy zrobią bez nas?!!

Rozwiń Pracuje w Katowickim MOPSie poza "fucha" zastępcy kierownika z ochotę podejmuje się nowych zadań. Czytelnik @ 04.12.21, 12:19

regulamin

Polska Press Sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie expressbydgoski.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

Dokonywanie zwielokrotnień w celu eksploracji tekstu i danych, w tym systematyczne pobieranie treści, danych lub informacji z niniejszej strony internetowej, w tym ze znajdujących się na niej publikacji, przy użyciu oprogramowania lub innego zautomatyzowanego systemu („screen scraping”/„web scraping”) lub w inny sposób, w szczególności do szkolenia systemów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji (AI), bez wyraźnej zgody Polska Press Sp. z o.o. w Warszawie jest niedozwolone. Zastrzeżenie to nie ma zastosowania do sytuacji, w których treści, dane lub informacje są wykorzystywane w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe. Szczegółowe informacje na temat zastrzeżenia dostępne są tutaj.