tak to możecie i 10 mostów budować.
29.09.20, 09:13
tak to możecie i 10 mostów budować.
intro111
29.09.20, 09:13
tak to możecie i 10 mostów budować. Tylko po co, skoro przed jak i za mostami będzie wszystko stało? Trasa jest tak przejezdna, jak jej najwęższy punkt
Czyli ZDMIKP przyznaje ze ma na celu zakorkowanie miasta ponieważ promuje komunikację publiczna.
Sebastian Kamiński 29.09.20, 12:22
Czyli ZDMIKP przyznaje ze ma na celu zakorkowanie miasta ponieważ promuje komunikację publiczna.
seba19781
29.09.20, 12:22
Czyli ZDMIKP przyznaje ze ma na celu zakorkowanie miasta ponieważ promuje komunikację publiczna.....zatem mam pytanie.....po co wydajemy setki milionów na inne inwestycje drogowe skoro zwiększają one przepustowosc ulic i przez to nie promuja komunikacji zbiorowej? Ta wypowiedz jest zatem sprzeczna z innymi wypowiedziami ZDMiKP w których ta instytucja zachwala swoje inwestycje drogowe....dyskusja z ta instytucja traci sens....podsumowując.....kierowcy jadący przez to skrzyzowanie przygotujcie sie zatem na większe korki niż dotychczas bo zmniejszenie korków stoi w sprzeczności z celami ZDMIKP.
Dobrý den, chcel som rýchlo informovat môj milenec je tam vonku, že prechádza neštastný vztah, mysle
selomohliam 29.09.20, 17:21
Dobrý den, chcel som rýchlo informovat môj milenec je tam vonku, že prechádza neštastný vztah, mysle
selomohliam
29.09.20, 17:21
Dobrý den, chcel som rýchlo informovat môj milenec je tam vonku, že prechádza neštastný vztah, myslel som, že on-line kúzlo nefunguje, kým som prišiel do kontaktu s Dr Lomi, ktorý urobil kúzlo pre mna a môj milenec sa vrátil ku mne to bolo potom viem, že duchovné ovládanie fyzickej, Dr Lomi je najlepšie kúzlo kolieska, ktoré vám pomôžu priviest spät svojho milenca, pomôže vám s akýmkolvek rozvodom problém je to najlepšie, co môžete kontaktovat ho na e-mail; [email protected] alebo napísat cez linku alebo WhatsApp císlo +2349034287285 môže pomôct vyriešit akýkolvek problém.
Har du någonsin blivit utsatt för en bluff?
07.01.23, 03:41
Har du någonsin blivit utsatt för en bluff?
Everon J
07.01.23, 03:41
Har du någonsin blivit utsatt för en bluff? Förlorat din plånbok eller pengar till falska hackare eller långivare online? Jag ber dig att kontakta denna pålitliga hacker och återställningsexpert GENUINE HACKER. Jag var ett offer för falska personer som utgav sig som binära optioner och bitcoin-investerare, jag förlorade en summa på $10 000 och 2BTC från min bitcoin-plånbok till dessa bedragare. Det tog ett tag innan jag insåg att de var falska och kände mig riktigt sårad. Sedan hörde en vän till mig om det och rekommenderade mig till GENUINE HACKER som hjälpte mig att återställa allt jag förlorat. För mer information skicka ett e-postmeddelande till [email protected] eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592.