Fantastyczne myślenie, że młode drzewa zastąpią stare.
29.05.20, 07:24
Fantastyczne myślenie, że młode drzewa zastąpią stare.
justa3
29.05.20, 07:24
Fantastyczne myślenie, że młode drzewa zastąpią stare. Padną tak samo jak te przy ul. Modrzewiowej posadzone po remoncie.
Tak, 2 za 1, ten przelicznik zawsze mnie bawił, jak urzędnicy tłumaczyli, że wszystko jest zgodnie..
29.05.20, 08:34
Tak, 2 za 1, ten przelicznik zawsze mnie bawił, jak urzędnicy tłumaczyli, że wszystko jest zgodnie..
acrobat
29.05.20, 08:34
Tak, 2 za 1, ten przelicznik zawsze mnie bawił, jak urzędnicy tłumaczyli, że wszystko jest zgodnie z prawem i procedurami. Młode drzewka, z których zwykle tylko połowa przetrwa, mają zrekompensować kilkudziesięcioletnie okazy. Tylko na papierze, który przyjmie wszystko.
Bo po co przesunąć się z inwestycją metr w jedną lub drugą stronę.
29.05.20, 15:58
Bo po co przesunąć się z inwestycją metr w jedną lub drugą stronę.
bzykart
29.05.20, 15:58
Bo po co przesunąć się z inwestycją metr w jedną lub drugą stronę. Lepiej wyciąć.
Nastała era niszczenia wszystkiego, a zwłaszcza zieleni.
29.05.20, 17:44
Nastała era niszczenia wszystkiego, a zwłaszcza zieleni.
wybe
29.05.20, 17:44
Nastała era niszczenia wszystkiego, a zwłaszcza zieleni. Na ul.Kolbego również wycięto w pień przepiękną samotną sosnę. Nieco dalej zgilotynowano 2 mimo sprzeciwu lokatorów. Sadzą jakieś badylki, które podczas suszy w większości usychają. Czy w XXI wieku nie ma możliwości przesadzenia starych drzew? Trzeba spróbować !
Czy nie ma miejsca pod chodnikiem czy jezdnią tylko pod oknami?
29.05.20, 17:46
wybe
29.05.20, 17:46
Projektanta jeszcze na świecie nie było jak te drzewa już rosły.
Myślę że KPEC Bydgoszcz postępuje zgodnie z ustawą bardzo dobrze robi dla mieszkańców modernizuje si
Jolanta Dreżewska 30.05.20, 07:07
Myślę że KPEC Bydgoszcz postępuje zgodnie z ustawą bardzo dobrze robi dla mieszkańców modernizuje si
Jolanta Dreżewska
30.05.20, 07:07
Myślę że KPEC Bydgoszcz postępuje zgodnie z ustawą bardzo dobrze robi dla mieszkańców modernizuje sieć cieplną nie rozumiem tego Pana postępowania powinien być bardzo wdzięczny włodarzom miasta że wymieniają starą świecie kilku nasto letnie przez , które były ogromne straty ciepła i na tym tracą mieszkańcy i zatruwane było środowisko bardzo Mocne ukłon do Włodarzy miasta Bydgoszczy