...bardzo dobrze. u mnie jest parking na którym parkują wszyscy, zostawiają popsute samochody.... ci
silnamor 02.10.19, 08:44
...bardzo dobrze. u mnie jest parking na którym parkują wszyscy, zostawiają popsute samochody.... ci
roman l
02.10.19, 08:44
...bardzo dobrze. u mnie jest parking na którym parkują wszyscy, zostawiają popsute samochody.... ciekawe, nie. Ul. Wierzejewskiego.
Jestem jak najbardziej ZA.
02.10.19, 15:38
Jestem jak najbardziej ZA.
grzegorz.gc
02.10.19, 15:38
Jestem jak najbardziej ZA. Szlabany super sprawa dla mieszkańców, którzy płacą za parking jako teren przynależy do posesji, A miejsc zawsze brak. Stoją przyjezdni, klienci sklepów i pizzerii. Reakcja spółdzielni jak najbardziej na miejscu. A głosy sprzeciwu to pewnie piszą ci którzy korzystają z parkingów przy blokach okazyjnie.
Mam to samo w Fordonie ul.
silnamor 02.01.20, 07:36
Mam to samo w Fordonie ul.
silnamor
02.01.20, 07:36
Mam to samo w Fordonie ul. Wierzejewskiego. Pracownicy, klienci markietów /mimo że tam jest duży parking/. I to co, trudne do zaakceptowania,przejazdy dużą szybkością, spieszących się, omijających sygnalizację świetlną na ul.Skarżyńskiego / Twardzickiego. W dzień, niemożna otworzyć okna. Smród spalin. Bardzo dobry ruch Spółdzielni.
Szlabany nie są dobrym pomysłem, mieszkam przy ulicy Koszalińskiej, korzystam z auta codziennie i ni
17.07.20, 17:06
Szlabany nie są dobrym pomysłem, mieszkam przy ulicy Koszalińskiej, korzystam z auta codziennie i ni
Anna L
17.07.20, 17:06
Szlabany nie są dobrym pomysłem, mieszkam przy ulicy Koszalińskiej, korzystam z auta codziennie i niestety rzadko udaje mi się zaparkować na parkingu pod blokiem. Razem z mężem mamy wykupione piloty, za które zapłaciliśmy 190 zł. Nie jest prawdą , że spółdzielnia dała jeden w gratisie, nie mieszkańcom Koszalińskiej. Nigdy w życiu nie otrzymaliśmy ankiet, a mieszkam tu od 43 lat. Parkować nie mamy gdzie bo wkoło same szlabany, i obcy parkujący wkoło Galerii Balaton. Podczas budowy owej galerii obiecywano, że mieszkańcy Koszalińskiej będą mogli darmo zostawiać auta na rzeczonym parkingu. Owszem na początku tak było, a po roku ku memu zdziwieniu otrzymałam mandat na 90 zł za parkowanie bez ważnego biletu. Przykre to wszystko i smutne..ja mam nadzieję niedługo się wyprowadzić ale żal mi osób, które tu będą dalej mieszkać i walczyć o choćby malutkie wolne miejsce, oraz żal mi osób, które maja okna przy szlabanach, które opadając wydobywają huk niczym z armaty ....Nie jesteśmy zadowoleni z poczynań kierownictwa spółdzielni.