MASAKRA (1)

26.01.19, 05:41

Witam serdecznie,
Gó*wno warty ten artykuł. Szukając konkretnej informacji oczekuje jej kiedy widzę taki o to nagłówek. Wiem wiem, lepsza poczytność i lepsze dochody za razem. Reasumując osobie która to napisała(nie można tu mówić o jakimkolwiek dziennikarstwie) oraz wydawca nie życzę nic dobrego. Nie jest to anonimowy post. Napisałem to ja Mateusz Dąbrowski.
Jesteście odpowiedzialni za narastająca dezinformacje i szerzenie prostactwa
Nie szanujcie czasu godności ludzi.
Taki artykuł jest daniem policzka człowiekowi który wie co czyta. Powtarzam jeszcze raz nie życzę wam nic dobrego.

Rozwiń MASAKRA Mateusz Dąbrowski (31.0.40.xxx) 26.01.19, 05:41

regulamin

Polska Press Sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie expressbydgoski.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

Dokonywanie zwielokrotnień w celu eksploracji tekstu i danych, w tym systematyczne pobieranie treści, danych lub informacji z niniejszej strony internetowej, w tym ze znajdujących się na niej publikacji, przy użyciu oprogramowania lub innego zautomatyzowanego systemu („screen scraping”/„web scraping”) lub w inny sposób, w szczególności do szkolenia systemów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji (AI), bez wyraźnej zgody Polska Press Sp. z o.o. w Warszawie jest niedozwolone. Zastrzeżenie to nie ma zastosowania do sytuacji, w których treści, dane lub informacje są wykorzystywane w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe. Szczegółowe informacje na temat zastrzeżenia dostępne są tutaj.