wypad do Myślęcinka!!!!!! (3)
09.01.19, 15:20
Znowu debil Bruski wyrazi zgodę na blokowanie miasta dla kilkudziesięciu tysięcy bydgoszczan chcących się przemieszczać, bo 200 zblazowanych biegaczy chce sobie podreptać i tandetnie afiszować się na fejsbuku ze swoich marnych wyczynów w rażących świecących chińskich ciuszkach... od czego q*** jest Myślęcinek???????? niech tam sobie biegają i obnoszą się swoim kabotyństwem, a nie po ulicach!!!!!!!
wypad do Myślęcinka!!!!!!
ja (2a00:f41:48f8:f417:fd59:ad8a:a1a9:3ffc)
ja (2a00:f41:48f8:f417:fd59:ad8a:a1a9:3ffc)
Znowu debil Bruski wyrazi zgodę na blokowanie miasta dla kilkudziesięciu tysięcy bydgoszczan chcących się przemieszczać, bo 200 zblazowanych biegaczy chce sobie podreptać i tandetnie afiszować się na fejsbuku ze swoich marnych wyczynów w rażących świecących chińskich ciuszkach... od czego q*** jest Myślęcinek???????? niech tam sobie biegają i obnoszą się swoim kabotyństwem, a nie po ulicach!!!!!!!
Jaki wypad?
Bartek (2a01:117f:401:5a00:51ac:d584:c9b4:e00c)
10.01.19, 13:57
Jaki wypad?
Bartek (2a01:117f:401:5a00:51ac:d584:c9b4:e00c)
10.01.19, 13:57
Gość który napisał komentarz pod tytułem Wypad do Myślecinka chyba ma jakiś problem z głową. Dlaczego najwieksze miasta w Polsce oraz na świecie potrafią zamknąć ulice i bawią się wszyscy ci co biegną oraz kibice. Ale w Bydgoszczy nie przecież blokujemy drogę i przeszkadza to przeważnie tym "burakom" którzy i tak siedzą w domu przed telewizorem, a wyjść potrafią tylko do kościółka albo do galerii.
ja (84.10.157.xxx)
10.01.19, 18:28
ja (84.10.157.xxx)
10.01.19, 18:28
Gość który napisał komentarz pod tytułem Jaki wypad? zdecydowanie ma jakiś problem z głową i jednocześnie z d.u.p.ą! Góvvno mnie interesują inne miasta, góvvno mnie interesują jakieś żenujące zabawy na ulicach grupki niedoyebów w kolorowych fatałaszkach, skoro tysiące mieszkańców w tym samym czasie musi stać w kilometrowych korkach (jak choćby w zeszłym roku korek od Szarych Szeregów do ulicy Kujawskiej) i objeżdżać pół miasta, bo jedyną ulica którą można było się dostać w Kapuścisk na Bartodzieje, to był przejazd ulicą Kujawską... Jakim trzeba być przygłupem, żeby dla grupki 200 osób zamykać pół miasta i zmuszać kilkanaście tysięcy ludzi do stania w korkach i zmuszania ich do robienia kilkunastu kilometrów objazdów! A ty tępy Bartku skoro nie rozumiesz tak prostych kwestii, to widocznie jesteś na tyle mało rozgarnięty, że dla ciebie dobra zabawa na ulicach dla 200 osób jest większym priorytetem niż utrudnianie życia tysiącom mieszkańców Bydgoszczy! Te tysiące mieszkańców Bydgoszczy płaci tu podatki nie po to, żeby 200 jakichś zblazowanych biegaczy z całej Polski im utrudniało życie! Tępy Bartku zadaj sobie podstawowe elementarne pytanie... po c.h.u.j.a wafla są te setki hektarów Myślęcinka, gdzie jest to doskonały teren do organizacji biegów wśród zielonych terenów, a co za dekiel organizuje biegi wokół jednego wielkiego betonu? Ogarniasz to tępy Barteczku? Czy to też jest zbyt wielki wysiłek dla twojego tępego umysłu...