Fbszpieg
Fbszpieg (80.55.181.xxx)
01.12.18, 19:12
Fbszpieg
Fbszpieg (80.55.181.xxx)
01.12.18, 19:12
Sprawdź czy ktoś Cię podgląda na facebooku www.odkryjfb.pl
"Obywatel teoretycznie nie ma bowiem obowiązku wpuszczenia takiej osoby"
Tom (81.15.170.xxx)
03.12.18, 09:19
"Obywatel teoretycznie nie ma bowiem obowiązku wpuszczenia takiej osoby"
Tom (81.15.170.xxx)
03.12.18, 09:19
Nie teoretycznie, ale praktycznie. To tak, jakbym każdego wpuszczał, bo chciałby sobie zobaczyć co ja mam w domu. Poza tym, co to jest, że Spółka Akcyjna obdarowana została możliwościami egzekucji? To jest skandal!
pajac
gość (188.147.40.xxx)
03.12.18, 23:40
pajac
gość (188.147.40.xxx)
03.12.18, 23:40
a za PO zapewne płaciłeś
Przecież cysorz jewropy mówić aby nie płacić !
do żydokomuszego Torunia (176.221.121.xxx)
04.12.18, 09:44
Wasz guru volksdeutsch Donek von Tusk zwany "podnóżkiem" Makreli i "szatniarzem" alkoholika Schulza jeżdżący na skaczącym "adwokacie" kuniu Giertychu mówił, że nie trzeba płacić ! No to na jakiej podstawie prawnej komornik będzie ściągał abonament pytam ???
k**** PISda
Jessica kocham kler i pedofilie tez! (217.115.65.xxx)
04.12.18, 15:17
Niech bedzie pochwalony Św. Ojciec Dyrektor, zawsze dziewica- w Trójcy Św. i w Moim Radiu Jedyny! Nazywam sie Dżesika, pochodzę z Mordów pod Białymstokiem w Podlaskiem. No jestem taka zwykła fajna laska spod laska. Mam powabne nogi których nie golę bo to grzech śmiertelny przeciw Św. Stanisławowi Kostce, patronie nóg i kostek. Byłam wychowana przez moją moherową mamuśkę Violettę wraz z moją siostrunią Żanetką oraz braciszkiem Kevinem na wzorową katoliczkę ze Ściany Wschodniej która zawsze głosuje tylko na ZCHN lub PIS. Teraz od paru lat mieszkam w Bydgoszczy, na zepsutym moralnie Zachodzie Polski gdzie w dzień pracuje na chlebek jako kasjerka w Biedrze a w nocy na kiełbaskę na obwodnicy w lesie z koleżankami z Rumunii. Niesiemy naszym klientom z tirów chrześcijaństwo i nakłaniamy ich aby głosowali na PIS to dostaną 500 zloty na wódkę jak po pijaku stworzą nowe dzieci i przyszłych kiboli. Mój braciszek Kevin ma 18 lat ale ma już trójkę katolickich dzieci z trzema ultra- katolickimi Ladies które musi utrzymać ze zbierania złomu po nocach na torowiskach PKP więc 500 plus co miesiąc od Wielkiego Dobrodzieja Pana Prezesa jest dla niego Darem Niebios, wymodlonym za wstawiennictwem Św. Abp. Glempa i 7 świetych Dziewic. Akurat na dziewicach to się ten mój brat Kevin bardzo zna, wiele z nich to są bowiem powabne cichodajki. W niedzielę mam zawsze wolne bo dzien Święty trzeba zawsze swięcić więc idę do kościółka żeby leżeć tam na pokaz krzyżem i lizać marmurową posadzkę- chce tam chodzić bom w hipokryzji wychowana a poza tym co by moje sąsiadki z baraków powiedziały jakby mnie tam choć raz nie zobaczyły. Obgadały by mnie na całą dzielnicę że się stałam taka zbyt nowoczesna, że pewnie juz głosuję nawet na PO, na Żydów i masonów. Ale tak nie jest- nie po to mój pradziadek bohatersko mordował Żydów w stodole w Jedwabnem żebym ja teraz zdradzała nieśmiertelne ideje Narodowców, NSZ i ONR i była heretyczką europejska.
Jacek Kurski to
PISowska szmata gowno ode mnie dostanie (217.115.65.xxx)
04.12.18, 15:37
Mysle ze czas aby PO- PSL- Nowoczesna i SLD zjednoczyly sie razem w Polska Partie Demokratyczna. ( PPD) Taka wielka Partia jednocząca wiele postepowych i tworczych srodowisk zdruzgota PIS i inne faszystowsko- klerykalne gnidy w następnych wyborach i otrzyma bewzględna wiekszosc w Sejmie. PIS pewnie dostanie około 40% mandatow. Wtedy przyjdzie czas odwetu- pominiki Kaczynskiego beda obalone na złom, a wszelkie złoto, srebro, diamenty i dobra ziemskie Kosciola zostana słusznie skonfiskowane. To co czarni nakradli przez 1000 lat musi byc im odebrane w ramach jednej 4- letniej kadencji Sejmu. To bedzie tyle kasy jak to sie wszystko posprzedaje na aukcjach ze nowy rzad PO-PSL-SLD-Nowoczesnej bedzie mógł bez problemu przebic oferte PIS i zamiast 500 plus dać nawet 1000 plus na kazde, takze nieslubne dziecko. Kosciołowi trzeba przyłozyc takie domiary podatkowe zeby ich zbankrutowac tak jak w USA gdzie kler musiał sprzedac prawie wszystkie swoje światynie w Kalifornii zeby zapłacic za koszty odszkodowań dla tysiecy molestowanych dzieci. W ten sposob problem oszukańczych sekt i religii rozwiaże sie sam raz na zawsze bez formalnych zakazow administracyjnych tak jak to bywało w ZSRR.
Rydzyk to
PISda (217.115.65.xxx)
04.12.18, 15:38
Rydzyk to
PISda (217.115.65.xxx)
04.12.18, 15:38
Ty pierdzielu i złodzieju Rydzyku! Gdzie sa te miliony co ukradles ludziom " niby na stocznię?" Czy poszły na złoty srocz w tych apartamentach? My nie zapomnielismy i mozesz byc pewny ze po nastepnych wyborach jak wygra demokratyczna, postepowa koalicja PO-SLD- Nowoczesna-PSL to skonfiskujemy ci wszystkie twoje złote srocze, Mercedesy i Maybachy i wystawimy je na licytacji WOSP Jurak Owsiaka zeby dochod z nich mogl pomoc chorym dzieciom. A twoja tłustą, pasozytniczą, faszystowsko- endecką dupę wsadzimy do pierdla.
Duda to
Prezydent Dupa i ćwel (217.115.65.xxx)
04.12.18, 15:40
Harcerzyk Duda jest takim usłużnym popychadłem Kartoflanego Kurdupla ze jezeli ten tłusty knur i wieprz zechce to mu harcerzyk wejdzie połaskotać go do d*** i podpisze ten budzet wyciagnietym z d*** Kaczora gównem. To sie nazywa lizusostwo. Ale spora czesc Narodu moze po prostu przestac płacić podatki skoro budzet byl nieleganie uchwalany. I to bedzie koniec tego plugawego rezimu. A tym zawiedzonym co nadal chcą otrzymac ich te 500 plus powiemy- zobaczccie za rogiem stoi kościól pelny złota i jeszcze bardziej wypasiona plebania z Mercedesami, saunami, marmurami itd. Idzccie tam i skonfiskujcie tym klerykalnym pasozytom to co sie wam nalezy, to co kler ukradł nam i naszym dziadkom i pradziadkom przez 1050 lat od tzw. chrztu Polski- to jest nasze, to sie nam wszystkim nalezy. Zaprawdę powiadam wam- starczy tego nam wszystkim na nasze dzieci nie na 500 plus a na 5000 plus az do konca Swiata amen.
kocham PIS i TVPIS
kocham Kurskiego i kłamstwa! (217.115.65.xxx)
04.12.18, 15:45
Ja jestem fanka ojca dyrektora bo obiecał mi zbawienie duszy jak mu zrobię loda i wpłacę 20 złoty na jego dzieła . Pozdrowienia z kasy w Biedronce - muszę sie wysilać zeby na nas dwóch zarobić , dlatego skanuje w dajpersie. Ave Maria i do przodu! Dam radę z ta kupa aż do następnej dobrej zmiany !
Jacek Kurski
pojdziesz do pierdla ty faszystowski gniocie z PIS (217.115.65.xxx)
04.12.18, 15:49
Drżyjcie oto PISiory i inne muchomory. Oto zaprawde powiadam wam ze dnia trzeciego zjedzie tutaj na Ziemie, tą Ziemię Tusk na białym koniu. Bedzie on jeżdzćem waszej PISowskiej apokalipsy i w chwale przyjdzie mu sądzic żywych i umarłych tej dojnej zmiany. A Krolestwu Jego nie bedzie konca.....Wierzę w jedną powszechną Europejską sprawiedliwosć, kleru podatkowe rozliczenie, pedofiłow w koloratkach uwiezięnie, a naszej Polski ostatecznie z okowów Ciemnogrodu uwolnienie! Powstań przeklęty Ludu Ziemi, Tej Ziemi. Ludzie wszystkich Województw łączcie się. Nie macie juz nic do stracenia oprocz kajdan nałożonych przez tych naszych cynicznych "Panów lepszego sortu." Sorry panie Kurski, nie udało sie....Ciemny Lud jednak tego nie kupił, przynajmniej nie jego większosc. A to wiekszosc własnie jest Suwerenem, nieprawdaż?
anty PIS
tylko demokracja (217.115.65.xxx)
04.12.18, 15:50
Ja mysle ze siebie miły Panie "lepszego sortu" podczas gdy za Ciebie mysli twoja klerykalna szczekaczka TV Trwam albo Radio Marycha. Wiek emerytalny MUSI byc podwyzszony bo inaczej ci z Twojej emerytury nie starczy nawet na tacę zeby wesperzec twoich ukochanych ksiezy pasozytow. 6 latki moga isc do szkoly, nie kazdy jest tak ciemny jak twoje bachory "niepokalanie poczęte" za 500 plus ktore sie muszą bawic zabawkami na dywanie jak maja 6 lat bo do alfabetu nie maja jeszcze głowy. My z PO żarlismy osmiorniczki a wy z PIS żrecie bażanty i rozbijacie panstwowe Mercedesy na drzewach bo sie wam tak spieszy do kosciolka. Sami donosiliscie do Bruskseli ze wybory samorzadowe w 2014 byly "sfalszowane" jak nie poszły po waszej i kleru mysli. Kaczor sie wtedy darł w niebogłosy jak stara ciota z mownicy sejmowej zeby Bruksela go ratowała bo demokracja niby ginie.... A jak Macierwicz kryje aferzyste Misiewicza w swoim Ministerstwie to jest ok? A jak PIS ukradł miliardy w aferze SKOKOW to jest ok? Przy Amber Gold to pestka. A gdzie sie podzialy miliony na stocznie zebrane przez waszego arcy- złodzieja Rydzyka tak niby na stocznie? I duzooo wiecej macie na tym waszym zakłamanym katolickim sumieniu lub pod ta wasza pedofilską koloratką albo uplamioną spermą sutanną.....Jestescie tylko bezwolną ofiarą wymóżdrzenia tych ktorzy bezkrytycznie słuchają kłamstw naszych domorosłych faszystów na antenie Radia Marycha lub w eterze TV Trwam czyli paszy dla tepych ciemniakow z głebokiej, zahukanej prowincji, godnych potomkow tych faszytowskich bandytow ktorzy sie nazywali tzw. zolnierzami wykletymi. Tyle mam wam wy zaplute karły reakcji do powiedzenia. Gardzę wami tak jak sie gardzi psim gównem na chodniku. Zycze milego dnia na katolickiej mszy.
PIS
katolickie szmaty (217.115.65.xxx)
04.12.18, 15:52
Drodzy Panstwo, naprawde szkoda czasu zeby uświadamiac politycznie beznadziejnych PISUarow. Oni byli z innego chowu, wychowali sie jako wierni ale mierni słudzy doktryn i dogmatow katolickich. Nie umieją racjonalnie myslec i dlatego od 2000 lat wierza w niepokalane niewiasty, zmartwychstajacych facetow a ostatnio nawet w smolenska brzozę, tez niepokalana i w dodatku ponoc dziewicę.....XXI wiek z lotami w kosmos ich wyraznie przerasta.
dumny gej
jebac PISdy (217.115.65.xxx)
04.12.18, 15:53
Ja jestem gejem nie mam dzieci i nie planuje adoptować bo dzieci mnie ogólnie wkurwiaja, to są małe wrzeszczące pasożyty tylko frajerzy hetero maja dzieci ale wiele hetero tez jest normalna i jadą do Niemiec żeby zrobić sobie aborcje- taka opcja powinna tez być możliwa w naszym kraju ale niestety wciąż jesteśmy dzikusami na wschodnim skraju Europy.
ohydny PIS
Antoni Macior to kulfon (217.115.65.xxx)
04.12.18, 15:54
Ta młoda Malgorzata Wassermann i inne PiSiory zgranela krocie kasiory za smierć swoich bliskich w Smolensku. Zrobił swoim koleżkom i koleżankom w PiS Jaruś Kaczyński niezły interes hehe jak kazał bratu lądować za wszelka cenę w gęstej mgle, jak PO odzyska władze powinna powstać nowa komisja śledcza żeby zbadać ile członkowie PiS z tzw. rodzin smoleńskich wyłudzili odszkodowań za smierć swoich bliskich niech Małgorzata Wassermann i ta pyskata Martusia Kaczorowata sie pomiarkują w tej ich nienasyconej chciwości która my podatnicy musimy fundować i niech wie ze jak teraz jest oskarżycielem w rozdmuchanej aferze Amber Gold tak i ona stanie niebawem po drugiej stronie stołu wraz z innymi pisowskimi tzw. rodzinami smoleńskimi za wyłudzenie setek tysięcy złotych za smierć swoich bliskich. Czemu rodzinom ktore zgineły w innych katastrofach lotniczych lub giną codziennie na polskich drogach nie wypłaca sie podobnych wielkich sum? Czyzby wypadek wypadkowi nie rowny? Ach tak, no przeciez ich samolot rozerwała bomba atomowa we mgle stworzonej przez pierdnięcie Putina no tak IM sie to wszystko nalezy tak jak psu buda. Myśle tez ze za karę trzeba będzie odebrać wszystkim pisowskim posłom i senatorom prawo do jakiejkolwiek emerytury a przywrócic je tym którzy w latach powojennych walczyli z klerem, zbirami faszystowskimi (czyli tzw. Zolnierzami wykletymi) o demokratyczna i wolna Polskę. Napewno wtedy bogaty kler rydzykowy zmiłuje sie nad swoimi przesladowanymi owieczkami i bedzie im dawał kase na luksusowe życie, Mercedesy i dostępy do dupci swoich wikarych lub ministrantow he he he.....
Szydlo to
suka ktora urodzila ksiedza pedofila (217.115.65.xxx)
04.12.18, 15:55
Czyz to nie skandal ze w XXI wieku synalek naszej bylej premierzycy Szydło, szefowej (przynajmniej teoretycznie) rzadu duzego europejskiego kraju (rzekomo cywilizowanego) zostal wlasnie ksiedzem? W naszej erze nowoczesnosci, swieckosci i postepu ona wyhodowala ona sobie w domu ksiedza (mozliwe ze pedofila tak jak wielu ksiezy), ksiedza który liczy na bogactwa jako czlonek tej uprzywilejowanej, pasozytniczej, sredniowiecznej kasty zaklinaczy Ciemnogrodu….To jest skandal który kompromituje nas w calej Europie. Jakos nie wyobrazam sobie żeby dzieci ludzi z wyzszych sfer np. w Nieczech lub Francji szly do seminarium, nie wyobrazam sobie żeby syn premiera czy prezydenta Francji poszedl by na zawod ksiedza. To tak jakby corka Szydlo oglosila ze stala się wrozka lub pracownica zakladu oczyszczania miasta….Wstyd i hanba dla Szydlo za ponowne osmieszenie Polski.
Ave Kasa
Ave Cipy i Odbyty (217.115.65.xxx)
04.12.18, 15:56
Wierze w jeden Swiety powszechny PIS, dlugow za 500 plus odpuszczenie, kleru uwlaszczenie, pedofilie lizano-jebana w kruchcie amen. Wyznaje jedna zasade- Allechuja I do Przodu! Ty ktorys pierdolił przez Prorokow- przylec z Tupolewem swoim, brzoze swoja nam daj, I nie wodz nas na pokuszenie ale nas zbaw od zemsty Narodu i Tuska za zrujnowanie I osmieszenie Polski amen.
tylko naiwni polaca abonament dla TVPIS
ja nie dam nawet grosza na ich prymitywna faszystowska propagande (217.115.65.xxx)
04.12.18, 15:57
No bo teraz jest czas nas żebyśmy okradali was głupich - potrzebujemy forsę na mercedesy , marmurowe posadzki , wypasione sauny gdzie pieprzymy sie z zakonnicami i ministrantami wiadomo nasi kolesie z PiS dają nam kase nie tylko żebyśmy szerzyli nasze ciemne katolickie zabobony i okultyzmu średniowieczne ale takze żebyśmy robili z naszych ambon kampanie wyborcza dla PiS czyli propagowali faszyzm , zwalczali prawo kobiet do aborcji , żebyśmy zwalczali eutanazje , prawa gejow i lesbijek , żebyśmy zwalczali Europę i nowoczesność , żebyśmy szerzyli nienawiść rasowa , etniczna oraz anty semityzm , żebyśmy dalej gadali głupoty ze jakiś tam bóg istnieje a Maryja jest królowa Polski . To wszystko czynimy dla kasy, władzy i poparcia naszych pupilów z PiS . Pozdrawiamy was naiwniacy ci ktorzy wierzą - wasz tłusty , bogaty kler. Dajcie sie doić z kasy to moze dostaniecie życie wieczne amen Haha .
prawda o PIS czesc Pierwsza
ohydne katolickie kacapy (217.115.65.xxx)
04.12.18, 15:59
To wlasnie PIS doprowadzilo do obecnej sytuacji gdzie jest mnostwo jezyka nienawisci i Narod jest podzielony jak nigdy od czasow stanu wojennego. To ONI z PIS zaczeli dzielic ludzi na tych "z lepszego i gorszego sortu", to ONI zaczeli nazywac demokratyczna opozycje od zdrady i Targowicy, to ONI przesladuja kobiety nie dajac im elementarnego prawa czlowieka jakim jest powszechny, darmowy dostep do aborcji, to ONI nie chca dac prawa do eutanazji cierpiacym i nieuleczalnie chorym, to ONI zlikwidowali edukacje seksualna w Polsce azeby szerzyc katolickie zabobony i Ciemnogrod, to ONI ukrywaja coraz liczniejsze przypadki pedofilli wsrod swoich klerykalnych pupilkow i coraz wieksze zlodziejstwo pieniedzy podatnikow przez kler, to ONI probuja wciskac na sile imiona ich martwego idolka Lecha Kaczynskiego na nazwy ulic bez pytania sie o zdanie mieszkancow, to ONI wymyslili sobie zamach w Smolensku zeby tanczyc na trupach swoich bliskich dla politycznej korzysci i wyludzenia milionowych odszkodowan kosztem nas wszystkich z budzetu Panstwa, to ONI okradaja tych ktorzy uczciwie pracuja aby dac pieniadze wielodzietnej i wiecznie bezrobotnej patologii w postaci 500 plus i w ten sposob kupic sobie glosy na wyborach, to ONI majsterkuja przy ordynacji wyborczej w nadziei ze uda im sie sfalszowac nastepne wybory i pozostac przy korycie i nie isc do pierdla, to ONI faworyzuja dotowanie swojej biednej, leniwej wschodniej Polski kosztem bogatej , ciezko pracujacej Polski zachodniej, to ONI zniszczyli niezaleznosc sadow, w tym Sadu Najwyzszego i Trybunalu Konstytucyjnego, to ONI probuja rozbudzac anty- niemieckie i anty- rosyjskie szownistyczne nastroje zeby destabilizowac sytuacje w Europie oraz szerzyc faszyzm w kraju, to ONI domagaja sie od Niemcow odszkodowan za lata wojny mimo ze wiedza ze nie maja zadnej realnej szansy ich otrzymac i pomimo tego ze Polska dostala ogromne odszkodowanie w postaci dobrze zagospodarowanych Ziem Zachodnich az po Odre i Nyse Luzycka, to ONI gloryfikujac totalitarna, sanacyjna Polske przedwojenna i jej kresy wschodnie zapominaja ze ziemie za Bugiem nigdy nie powinny byc polskie bo byly w ogromnej wiekszosci zamieszkane przez inne narody oraz ze nowa granica po 1945 jest aktem sprawiedliwosci dziejowej, to ONI dyskryminuja gejow i lesbijski nie dajac nam prawa do malzenstwa i adopcji dzieci, to ONI oczerniaja najwybitniejszych zyjacych Polakow jakimi sa Lech Walesa i prof. Leszek Balcerowicz, to ONI probuja rewelacjami z afery Amber Gold zakryc ich o wiele wieksza afere SKOKOW, to ONI gloryfikujac II RP a oczerniajac PRL staraja sie zapomniec ze w II RP wiekszosc spoleczenstwa zyjaca w nedzy utrzymywala nieliczna kaste arystokratow i militarystow, podczas gdy PRL znacznie poprawilo sytuacje tych biednych mas ludowych, to ONI probuja stopniowo zmienic nasza demokratyczna Konstytucje z 1997, to ONI zniszczyli polska armie i wyrzucili doswiadczonych generalow zastepujac ich debilami bez doswiadczenia w postaci Misiewicza, to ONI osmieszyli Polske na arenie miedzynarodowej, doprawadzili do jej izolacji i spowoduja ze predzej czy pozniej Unia Europejska slusznie obetnie nam wszystkie dotacje, to ONI chca zeby wyrzucono nas z UE, to ONI zrobili posmiewisko z mediow publicznych i to ONI niedlugo doprowadza do ich bankructwa poniewaz niemal wszyscy beda juz tylko ogladac TVN, to oni wreszcie zadluzaja kraj niczym kiedys Gierek i to ONI za pare lat- jezeli utrzymaja sie przy wladzy- doprowadza nasza gospodarke do ruiny jak w Grecji a nasz system polityczny do poziomu Bialorusi. ONI nie chca dobrze dla Polski, tylko chca dobrze dla siebie, swojego kleru i swojej partii PIS, i dlatego to ONI musza byc odsunieci od wladzy. ONI nie maja prawa narzekac na mowe nienawisci bo spoleczenstwo obywatelskie ma OBOWIAZEK i PRAWO bronic konstytucyjnego porzadku oraz dobrobytu Narodu oraz pokoju wewnetrznego w Kraju i miedzynarodowego w Regionie przeciwko machinacjom tej bandy faszystow i ciemniakow.
prawda o PIS
ciag dalszy czesc II (217.115.65.xxx)
04.12.18, 16:01
PiSu przewinień ciąg dalszy ... To ONI zniszczyli pierwotna Puszczę Białowieska przez bezprawny wyrąb łamiący nasze europejskie prawo , to ONI szkodzą nam wszystkim przez import droższego amerykańskiego gazu i arabskiej ropy ktore musza być przewożone tysiące km drogim transportem morskim i my ponosimy ten dodatkowy koszt podczas gdy taniej można kupić surowce z Rosji , to ONI oczerniają uchodźcow z biednych krajów i zerują na głupocie rasistowskich wieśniaków ktorzy sie boja obcych nawet z sąsiedniej wiochy a co dopiero kogoś o innym kolorze skory , to ONI zabierają kase na inwestycje naszym rejonom Polski zachodniej bo my głosujemy w większości na PO aby dać ja swoim wyborcom ciemniakom ze Ściany Wschodniej, to ONI nie dopuszczają do zapłodnienia invitro tych kobiet ktore inaczej nie mogą mieć dzieci , to ONI razem z klerem chcą zmusić kobiety do rodzenia niedorozwiniętych dzieci lub dzieci z gwałtów , to ONI zniszczyli służbę zdrowia przez brak podwyżek dla lekarzy rezydentów i pielęgniarek i spowodowali ich masowa emigracje za chlebem na Zachod, to ONI promują patriachialny model rodziny aby zniechęcić jak najwiecej kobiet od poszukiwania prawdziwej wolnosci , to ONI zrobili z Polski karczmę zajezdna i burdel dla amerykańskich sołdatow, to ONI rozbijali luksusowe limuzyny z pieniędzy podatników tak jak Duda na A4 koło Opola, Macierewicz w Lubiczu koło Torunia i Szydło w Oswiecimiu i za każdym razem oskarżali niewinnych ludzi o ich spowodowanie , to ONI wprowadzili swoich niewykwalifikowanych , ciemnych krewnych bez zadnej edukacji na kierownicze stołki w spółkach skarbu państwa , to ONI wprowadzili do urzedów swoje ciotki i podlotki i rozwinęli kolesiostwo i nepotyzm do rozmiaru nigdy wcześniej nie spotykanego, to ONI odebrali nalezne emerytury i renty tym którzy sluzyli jedynej takiej tylko Polsce która mogla na skutek zdrady jaltanskiej naszego ukochanego USA powstac po 1945, to ONI nielegalnie uchwalili budżet na samozwańczych obradach Sejmu na Sali Kongresowej , to ONI próbują nielegalnie zawlaszczyc przestrzeń publiczna na Krakowskim Przedmieściu w Warszawie zeby postawić tam pomnik ich bozyszcza Lecha Kaczynskiego , wreszcie to ONI pokazują prawdziwa nienawiść i hipokryzje na comiesięcznych wiecach ich smolenskiej sekty. Z tych powodów i wielu innych fanatyczna nienawiść i bezwzględnie tępienie ich obrzydliwej Trójcy Sw. czyli PiS, ich zakłamanej religii katolickiej i faszyzmu należy do obowiązków każdego trzeźwie i racjonalnie myślącego Polaka. Nie beda nas uczyć mistrzowie nienawisci z PIS czy i jak mamy ich nienawidzić.
Ave Maryja
Niech zyje Prezes (217.115.65.xxx)
04.12.18, 16:06
No tymczasem na te miasta niby- polskie gdzie wybory wygrały siły Szatana czyli PO, PSL, Nowoczesna i resztki po SLD rychle spadnie zasłuzona kara Boża wspomnicie moje slowa. W tychże miastach mieszka bowiem tyle lewactwa, byłych oprawców z PZPR, agentów Putina, Żydów, Cyganów, Murzynów, żółtych z Azji, masonów, gejów, lesbijek, gender i innych łotrów ze czas najwyższy aby sam łaskawy Bóg Wielki oczyscił udręczony Świat z tych grzeszników. Miłosierny Bóg Wszechmogacy w Trójcy Św. Jedyny i Matka Jego, Maryja zawsze Dziewica, królowa Polski najpierw ześlą na te miasta chmary brudnych uchodzców, pogan wierzących w Mahometa aby gwałcili córki tych grzeszników i napadali na ich domy, kradli im pieniądze, potem ześle gromy, grad, wichry wielkie i spali je ogniem piekielnym niczym kiedyś Bóg spalił Sodome i Gomore z żydostwem co tam mieszkało. Taki los czeka niebawem i Bydgoszcz. Bog jest miloscia ale tylko dla prawych i sprawiedliwych (PIS), dla czlonkow i sluchaczy Radia Maryja i TV Trwam, Bog jest opoką dla polskiego duchowienstwa a w szczegolnosci dla Ojca Dyrektora Tadeusza Rydzyka oraz dla siostr zakonnych. Dla innych już stracił cierpliwosc bo widzi ze postradali oni wiare Ojcow i Matek swoich. Wyrzekli się jej, wyrzekli się bycia Polakami i stali się niczym, europejskimi kosmopolitycznymi parobkami, wyzutymi z poczucia narodowosci, godnosci i swietej religii Praojców. Oni wolą flage europejska, ta niebieska szmate od flagi bialo- czerwonej, oni wola uganiac się za dolarkami i euro niż słuzyc Ojczyznie za która tyle pokoleń przelało morze krwi. Ci ludzie zgina w nadchodzacej Apokalipsie, modle się do Boga Pana Naszego aby jak najszybciej uwolnił nas wiernych Bogu i Ojczyznie od obecnosci tych złych ludzi w naszym towarzystwie. Proroctwo takiego konca Polski i swiata zostalo w wielkiej tajemicy objawione Sw. Janowi Pawlowi II w Fatimie, który przekazal je Ojcu Dyrektorowi, tenze zas w wielkiej łasce Panu Prezesowi Jaroslawowi Kaczynskiemu. Bydgoszcz, Warszawa, Łodz itd. spotka smutny los. Tylko nam tym mieszkancom tychze miast którzy dochowali wiernosci ideom wielkiej katolickiej Polski bez Murzynow i innych wyzej wymienionych wrogow Polski i Polakow dane będzie przetrwac gniew Bozy i doczekac zycia wiecznego po prawicy Naszego Ojca w Niebie. Tylko Polska ze wszystkich narodów dostąpi łaski odkupienia i zbawienia od wszechobecnego zła dławiącego ten próżny, zepsuty Świat.
spierdalaj do kruchty
liz chuja proboszczowi (217.115.65.xxx)
04.12.18, 16:08
No i co tlusty PISowski chamie? Widac ludzie nie kupili waszej prymitywnej propagandy w waszej ciemnej partyjnej telewizorni. Ciemny lud jednak TEGO NIE KUPIŁ! Ty szmato pojdziesz to wiezienia za zniszczenie dobrego imienia polskiej telewizji publicznej. Juz tego dopilnujemy.
rezim PIS
same afery i faszyzm (217.115.65.xxx)
04.12.18, 16:09
Ludzie z PIS są całkowicie niewiarygodni. Ilość afer, oszustw, zatrzymań i zarzutów prokuratorskich dla członków PIS całkowicie dyskwalifikuje tych ludzi. Osobiście bedę głosował na PO lub PSL bo dotrzymują słowa, są wiarygodni i profesjonalni w tym co robią. Widac to po wynikach gospodarczych Polski za rządów PO/PSL i po tym jak wtedy lepiej żylo sie ludziom. Polska za rządów PO w 8 lat osiągnęła niemalze standardy europejskie w dobrobycie i rozwoju infrastruktury, podczas gdy PIS w zaledwie 3 lata zrobil z nas posmiewisko calej Europy i socjalno- katolicki skansen dla roszczeniowego ciemnogrodu. Jak PIS moze jeszcze cokolwiek obiecywac po tym jak przez 3 lata łamiac prawo i konstytucje confneli nas niemal do lat PRL. I jeszcze to ich kolaborowanie z pedofilskim klerem i sztuczne robudzanie wrogosci do Rosji przez oszczerstwa o rzekomym zamachu na ich nic nie wartego prymitywnego kartofla Lecha Kaczora. Nie, to zupełnie dyskwalifikuje tych ludzi z dalszego rządzenia krajem. Niebawem pojda oni przed Trybunal Stanu i do wiezienia za łamanie prawa i Konstytucji.
PIS to zlo
PIS to szumowiny (217.115.65.xxx)
04.12.18, 16:11
PiS to partia katolickich złodziei , pedofilów i faszystów czyli skrajnie prawiciwy faszystowsko narodowy plebs i motłoch . Razem z Unia Europejska zrobimy z wami i ta wasza zboczona religia porządek raz na zawsze ! Niech żyje Europa i ateizm oraz tępienie zboczenia intelektualnego jakim jest wiara w bogi i niepokalane dziwki z obrazów w Częstochowie haha wy PiSowskie szmaty
Jessica jestem
PISowska ściera ze Wschodu kurwa katolicka (217.115.65.xxx)
04.12.18, 16:14
Niech bedzie pochwalony Św. Ojciec Dyrektor, zawsze dziewica- w Trójcy Św. i w Moim Radiu Jedyny! Nazywam sie Dżesika, pochodzę z Mordów pod Białymstokiem w Podlaskiem. No jestem taka zwykła fajna laska spod laska. Mam powabne nogi których nie golę bo to grzech śmiertelny przeciw Św. Stanisławowi Kostce, patronie nóg i kostek. Byłam wychowana przez moją moherową mamuśkę Violettę wraz z moją siostrunią Żanetką oraz braciszkiem Kevinem na wzorową katoliczkę ze Ściany Wschodniej która zawsze głosuje tylko na ZCHN lub PIS. Teraz od paru lat mieszkam w Bydgoszczy, na zepsutym moralnie Zachodzie Polski gdzie w dzień pracuje na chlebek jako kasjerka w Biedrze a w nocy na kiełbaskę na obwodnicy w lesie z koleżankami z Rumunii. Niesiemy naszym klientom z tirów chrześcijaństwo i nakłaniamy ich aby głosowali na PIS to dostaną 500 zloty na wódkę jak po pijaku stworzą nowe dzieci i przyszłych kiboli. Mój braciszek Kevin ma 18 lat ale ma już trójkę katolickich dzieci z trzema ultra- katolickimi Ladies które musi utrzymać ze zbierania złomu po nocach na torowiskach PKP więc 500 plus co miesiąc od Wielkiego Dobrodzieja Pana Prezesa jest dla niego Darem Niebios, wymodlonym za wstawiennictwem Św. Abp. Glempa i 7 świetych Dziewic. Akurat na dziewicach to się ten mój brat Kevin bardzo zna, wiele z nich to są bowiem powabne cichodajki. W niedzielę mam zawsze wolne bo dzien Święty trzeba zawsze swięcić więc idę do kościółka żeby leżeć tam na pokaz krzyżem i lizać marmurową posadzkę- chce tam chodzić bom w hipokryzji wychowana a poza tym co by moje sąsiadki z baraków powiedziały jakby mnie tam choć raz nie zobaczyły. Obgadały by mnie na całą dzielnicę że się stałam taka zbyt nowoczesna, że pewnie juz głosuję nawet na PO, na Żydów i masonów. Ale tak nie jest- nie po to mój pradziadek bohatersko mordował Żydów w stodole w Jedwabnem żebym ja teraz zdradzała nieśmiertelne ideje Narodowców, NSZ i ONR i była heretyczką europejska.
Ave Marycha
Ave PIS (217.115.65.xxx)
04.12.18, 16:16
Ave Marycha
Ave PIS (217.115.65.xxx)
04.12.18, 16:16
Corka Andersa która nawet poprawnie po polsku mówic nie potrafi przyjechała do Kraju zeby byc senatorem z Podlasia z PIS. Wielka mi tam ona bohaterka i jej sanacyjny, skrajnie prawicowy Tatuś.....Od 1939 do 1989 szkodząć Polsce mieli wieczne wakacje w Londynie za pieniadze CIA i Mosssadu. Na tym własnie polegał ten ich żałosny "rzad emigracyjny" czyli klika kilkunastu politycznych klerykalnych bankrutów której przez pewien czas udało sie nawet opłacać zbirów i mordercow w Kraju czyli tzw. Zolnierzy Wyklętych. Do nich należala tez Inka i jej kompan od łoża i kielicha którym niedawno tak hucznie w Gdansku oddawał hołd Duda i kler. My mozemy mieć jednak satysfakcję ze ani ona ani on nie dożyli tych czasów. W swoim czasie zostali słusznie osądzeni za swoje zbrodnie i od dawna te dwie reakcyjne żmije gniją sobie w glebie.
smierdzielu z Torunia
idz lizac dupe Rydzykowi i jego PIS (217.115.65.xxx)
04.12.18, 16:20
Na wniosek licznych petycji płynących szeroką rzeką od aktywu POP ( Podstawowych Organizacji Partyjnych) oraz z kółek różańcowych i kół słuchaczy Radia Maryja z całego wojewodztwa egzekutywa Komitetu Miejskiego oraz Komitetu Wojewodzkiego PIS oraz licznie zgromadzony w Bydgoszczy kler i aktyw partyjny PIS obradujący na plenum przy ulicy Gdanskiej ( notabene w byłej siedzibie SLD, teraz siedzibie struktur lokalnych PIS) jednomyślnie uchwalili to co następuję-
1) Wielki Prezes ma zawsze racje
2) Kiedy racji on nie ma to Łon i tak ją ma
3) Jedynym nadrzednym prawem wobec Jaśniepana Prezesa Kurdupla sa dogmaty katolickie w natchnionej dolarkami wersji Proroka Rydzyka.
Niniejszym potwierdzamy tę rezolucje władz partyjnych sprawdzoną ideologicznie pod kątem nieśmiertelnych ideii kaczyzmu- macierewizmu i stwierdzamy ze jest słuszna, Prawa i Sprawiedliwa ( PIS) oraz ze wchodzi w zycie natychmiast.
Działo sie to w Bydgoszczy Roku Panskiego 2018, roku istnienia Radia Rydzykowego 25, w trzecim roku prezydentury Dudy oraz pierwszym premierostwa Morawieckiego amen.
xcz
cxz (217.115.65.xxx)
04.12.18, 16:28
xcz
cxz (217.115.65.xxx)
04.12.18, 16:28
Normalne europejskie kobiety nie pozwolą sobie zabronic wolnego dostępu do aborcji. Nie dadzą ksiezom, zakonnicom i innym nawiedzonym dewotom, wariatom i reliktom sredniowiecza ani politykom ze stajni PIS sobie rozkazywac co ich ciało ma robic czy tez nie. Nie chcemy waszych nędznych ochłapów i jałmużny w rodzaju tych slawnych 500 zloty, jak ktos nie chce miec dziecka to i tak zrobi wszystko zeby sie tego zbednego balastu pozbyc. Usuniemy niechciane płody w RFN albo w innym normalnym Kraju albo zlikwidujemy je odpowiednimi pigułkami. Nic wam do naszych ciał, bedziemy sie rozradzac tylko wtedy kiedy zechcemy. Chcecie sobie rodzic dzieci z gwałtów lub z wodogłwowiem- wolna droga. Niech wam je bogaty Episkopat Katolicki utrzymuje- jak sprzedadzą troche swoich Mercedesów czy marmurow z plebanii to znajda sie pieniadze na te wasze żałosne zarodki. Ratujcie sobie wasze własne zygoty ale wara wam od mieszania sie w sprawy naszych. Jestescie mentalnymi niewolnikami Sredniowiecza i sługusami pustych, nic w nowoczesnym Swiecie nie znaczących doktryn i dogmatow. Krzyz wam na droge, idzccie swoim wlasnym zyciem aż zdechniecie i zostawcie nas w spokoju bo inaczej pożałujecie ze sie wogle kiedyś wykluliście.
PIS to
partia abortowanych zygot i spermy (217.115.65.xxx)
04.12.18, 16:29
Normalne europejskie kobiety nie pozwolą sobie zabronic wolnego dostępu do aborcji. Nie dadzą ksiezom, zakonnicom i innym nawiedzonym dewotom, wariatom i reliktom sredniowiecza ani politykom ze stajni PIS sobie rozkazywac co ich ciało ma robic czy tez nie. Nie chcemy waszych nędznych ochłapów i jałmużny w rodzaju tych slawnych 500 zloty, jak ktos nie chce miec dziecka to i tak zrobi wszystko zeby sie tego zbednego balastu pozbyc. Usuniemy niechciane płody w RFN albo w innym normalnym Kraju albo zlikwidujemy je odpowiednimi pigułkami. Nic wam do naszych ciał, bedziemy sie rozradzac tylko wtedy kiedy zechcemy. Chcecie sobie rodzic dzieci z gwałtów lub z wodogłwowiem- wolna droga. Niech wam je bogaty Episkopat Katolicki utrzymuje- jak sprzedadzą troche swoich Mercedesów czy marmurow z plebanii to znajda sie pieniadze na te wasze żałosne zarodki. Ratujcie sobie wasze własne zygoty ale wara wam od mieszania sie w sprawy naszych. Jestescie mentalnymi niewolnikami Sredniowiecza i sługusami pustych, nic w nowoczesnym Swiecie nie znaczących doktryn i dogmatow. Krzyz wam na droge, idzccie swoim wlasnym zyciem aż zdechniecie i zostawcie nas w spokoju bo inaczej pożałujecie ze sie wogle kiedyś wykluliście.
Torun to rydzykowy chlew
dla wyznawcow sekty smolenskiej z PIS (217.115.65.xxx)
04.12.18, 17:21
Oto moja proba rekonstrukcji tekstu ostatniej rozmowy telefonicznej obu Wielkich Kartofli tzn. Kartofla Prezydenta i Kartofla Prezesa w Tupolewie na pare minut przed katastrofa w Smolensku. (abcdef) to wypowiedzi Lecha a bez nawiasów to wypowiedzi Jarka. ( K**** Jaras nie możemy ladowac bo jest mgła.) Alez tam przeciez wiesz ze polscy piloci w II wojnie swiatowej się chwalili ze Polak to nawet i na wyrwanych drzwiach latac potrafii. Pomódl się tylko do naszego Protektora Ojca Rydzyka no i alleluja i do chuja do przodu!!! ( No nie wiem to zbyt duze ryzyko, wysle może Bagsika bo on jest już niezle wstawiony ta wódą, to on tym pilotom to wyperswaduje ale k**** boje sie ze nie damy rady…) Sluchaj bracie- musicie wylądowac! Przegrywasz w kampanii wyborczej, wiesz ze twoje sondaże sa do chuja….To może być twoja ostatnia szansą żeby pokazac jaki ty jestes męski, anty- rosyjski i narodowy , no wiesz….Nawet jak się otrzecie o jakies tam ruskie drzewa i odpadnie wam skrzydlo to najwazniejsze żeby kadłub z Toba i z Marychą wylądowal na ruskiej ziemi, to wtedy wyjdziesz z tego co wylądowało jako bohater któremu smierc nie straszna, przy okazji można tam wtedy tez ruskich oskarzyc o rozpylenie „sztucznej mgły” albo cokolwiek. Pomyśl jak wtedy ci sondaże jebną do góry! Ciemny lud to kupi….( No dobra Jaras skoro tak mowisz to będziemy probowac lądować, bo delegacja z PO/PSL siedzi kolo skrzydla więc jak oni tam z jakims żelastwem odpadną to nawet będzie politycznie korzystne dla nas.)
rydzyk
rydzyk (217.115.65.xxx)
05.12.18, 12:09
rydzyk
rydzyk (217.115.65.xxx)
05.12.18, 12:09
Potrzebuje kogos zeby mnie za darmo wyjebal. A potem ja wyjebie Ciebie. Mam duzego. Tylko faceci, wyborcy PIS z duzymi bo nie lubie bab bo im raz w miesiacu leci krew z d***. Fuuj.