sd (9)
19.09.18, 17:12
Patryk Jaki? Byle jaki....Jaki PIS, tacy ich kandydaci. To sa prawicowi faszysci, pupilkowie ciemnego, pedofilskiego kleru katolickiego, sa oaza Ciemnogrodu w Polsce! Rozliczymy PIS i ich rydzykowy kler z tego co nakradli przez ostatnie 3 lata.
sd
ds (217.115.65.xxx)
sd
ds (217.115.65.xxx)
Patryk Jaki? Byle jaki....Jaki PIS, tacy ich kandydaci. To sa prawicowi faszysci, pupilkowie ciemnego, pedofilskiego kleru katolickiego, sa oaza Ciemnogrodu w Polsce! Rozliczymy PIS i ich rydzykowy kler z tego co nakradli przez ostatnie 3 lata.
ewew
weewwe (217.115.65.xxx)
19.09.18, 17:14
ewew
weewwe (217.115.65.xxx)
19.09.18, 17:14
Zachęcam do głosowania w nastepujacy sposob zeby skutecznie niszczyć parszywy rydzykowy torun. Na prezydenta Bydgoszczy głosuje na Bruskiego i PO zeby PiS nie panoszył sie razem z tym ich ukochanym pedofilskim klerem katolickim w naszej metropolii . Ani grosza z budżetu miasta na bogaty, tłusty chciwy kler i ich marmurowe smoleńskie pomniki. Natomiast do sejmiku woj. bede głosował na PiS tylko dlatego bo trzeba wypędzić toruńska klikę z PO z urzędu marszałkowskiego na czele z ich łysym złodziejem Calbeckim. Dlatego choć nienawidzę PiS i każdy kto przez ostatnie 3 lata czyta moje komentarze wie o tym dobrze , to nienawidzę torun jeszcze bardziej . Strategia jest taka zeby najpierw wyrwać urząd marszałka i sejmik spod przewagi wpływów Torunia a za 4 lata na nastepnych wyborach jak PO zmadrzeje i wystawi kandydata na marszałka z Bydgoszczy kopnąć PiS w d*** i znow głosować na PO aby wtedy ostatecznie przenieść wszystkie urzędy z toruńskiej wsi do naszej metropolii.
sejmik k-p
z (83.21.83.xxx)
19.09.18, 17:25
sejmik k-p
z (83.21.83.xxx)
19.09.18, 17:25
Jak w sejmiku wygra pis z grzybem to też czarno widzę.
Prosze o adres Dilera
LSD (31.0.220.xxx)
19.09.18, 19:17
Prosze o adres Dilera
LSD (31.0.220.xxx)
19.09.18, 19:17
Nie wiem co bierzecie, ale musi być mocne, zwłaszcza w połączeniu z bzdurami z TVNu.
Myślenie nie boli
Kiedyś zdmikp (89.75.108.xxx)
19.09.18, 20:50
Wystarczy od strony Jagiellońskiej zrobić około 100 metrowy dodatkowy pas dla tramwajów skręcających na Most Pomorski w kierunku Ronda Toruńskiego i dwuperonowy przystanek a trasa do Fordonu nie będzie blokowana.
Nie korek tylko zasłabł pasażer. Na przystanku wcześniej była karetka
Ela (31.0.125.xxx)
19.09.18, 21:54
Nie korek tylko zasłabł pasażer. Na przystanku wcześniej była karetka
Ela (31.0.125.xxx)
19.09.18, 21:54
Nie korek tylko zasłabł pasażer. Na przystanku wcześniej była karetka. Szkoda, że jesteście tak słabo poinformowani.
we
we (217.115.65.xxx)
20.09.18, 10:37
we
we (217.115.65.xxx)
20.09.18, 10:37
Zachęcam do głosowania w nastepujacy sposob zeby skutecznie niszczyć parszywy rydzykowy torun. Na prezydenta Bydgoszczy głosuje na Bruskiego i PO zeby PiS nie panoszył sie razem z tym ich ukochanym pedofilskim klerem katolickim w naszej metropolii . Ani grosza z budżetu miasta na bogaty, tłusty chciwy kler i ich marmurowe smoleńskie pomniki. Natomiast do sejmiku woj. bede głosował na PiS tylko dlatego bo trzeba wypędzić toruńska klikę z PO z urzędu marszałkowskiego na czele z ich łysym złodziejem Calbeckim. Dlatego choć nienawidzę PiS i każdy kto przez ostatnie 3 lata czyta moje komentarze wie o tym dobrze , to nienawidzę torun jeszcze bardziej . Strategia jest taka zeby najpierw wyrwać urząd marszałka i sejmik spod przewagi wpływów Torunia a za 4 lata na nastepnych wyborach jak PO zmadrzeje i wystawi kandydata na marszałka z Bydgoszczy kopnąć PiS w d*** i znow głosować na PO aby wtedy ostatecznie przenieść wszystkie urzędy z toruńskiej wsi do naszej metropolii.
pijak
wyborca PIS (217.115.65.xxx)
20.09.18, 11:18
Od kiedy PIS daje mi 500 plus na moje niepokalanie poczęte bachory (a mam ich 5) to codziennie jezdze pijany i mam was wszystkich w d**** bo PIS swoich nie ruszy. Dzieki PIS stac mnie na upijanie sie caly dzien i nie musze pracowac i nie musze juz jezdzic tramwajami z wami podatnikami z ktorych podatkow pasozytuje. Tak jak za starych dobrych lat PRL... Czy sie stoi czy sie lezy jak walisz zone i ona rodzi nowe bachory to 500 plus sie nalezy.
fgd
fg (217.115.65.xxx)
21.09.18, 17:19
fgd
fg (217.115.65.xxx)
21.09.18, 17:19
W Poznaniu skazano dziś po raz pierwszy w historii cały zakon katolicki a nie tylko indywidualnego kleche za pedofilie. Tzw. zakon chrystusowy oddział w Poznaniu musi zapłacić za wielokrotne gwalty na 13 letniej dziewczynce ktore dokonał jeden z członków tej pedofilskiej PISowskiej sekty. Nareszcie zaczyna sie etap rozliczenia kościoła z ich licznych zbrodni w sposob ktory ich zaboli najmocniej - uderzenie w ich kase. To jest metoda ktora doprowadziła niektóre amerykańskie i europejskie diecezje do bankructwa i zamknięcia większości ich kościołów , to jest wiec idealna metoda na tępienie zabobonów i wszelkiego ciemnogrodu czyli religii.
Organizacja "szlachetna paczka " jest częścią katolicko - PiSowskiego caritasu . Na Onet . Pl ujawniono właśnie skandal dotyczący księdza Szurka , szefa tej organizacji ktory terroryzował swoich pracowników przez mobbing i seksualne nękanie . To dopiero początek rozliczania kleru i jeszcze ostrzejszej walki z tym ich klerykalnym reżimem PIS. Zniszczymy i zdeptamy zarówno sektę katolicka jak i ich politycznych alfonsów - PIS.