Gbs
A (95.128.93.xxx)
27.07.17, 23:02
Gbs
A (95.128.93.xxx)
27.07.17, 23:02
Syndrom guillian-barre?
df
fd (217.115.65.xxx)
28.07.17, 16:52
df
fd (217.115.65.xxx)
28.07.17, 16:52
Ja chce oddac krew ale jaka grupa krwi?
Każda grupa jest ok
Ad (46.171.149.xxx)
28.07.17, 19:09
Każda grupa jest ok
Ad (46.171.149.xxx)
28.07.17, 19:09
Obojętnie jaką się oddaje, jeśli nawet grupa jest niezgodna to ilościowo przeliczają na tą grupę krwi, która jest potrzebna dla konkretnej osoby i może dostać więcej
Krew dla W*****
Achaja (83.23.8.xxx)
29.07.17, 13:08
Krew dla W*****
Achaja (83.23.8.xxx)
29.07.17, 13:08
O rh - ale W***** dostaje osocze więc każda się przyda.
kredytu
amerisave (105.112.47.xxx)
06.11.17, 23:34
kredytu
amerisave (105.112.47.xxx)
06.11.17, 23:34
Jeśli potrzebujesz pilnego kredytu na zaspokojenie potrzeb finansowych, możemy zaoferować pożyczki od 3000 do 80 milionów dolarów. Maksymalna, niezawodna, wydajna, szybka i dynamiczna z pożyczkami gwarantowanymi w 100%. W przypadku odsetek, oprocentowanie pożyczki (3%), prosimy o kontakt przez e-mail pod adresem [email protected]
[email protected] (2.49.26.xxx)
25.04.18, 18:36
Witam drodzy
Potrzebujesz taniej i taniej pożyczki? Jeśli tak, skontaktuj się z nami już dziś, aby uzyskać szybką i łatwą pożyczkę od 500 PLN do 25 000 000 000 PLN z 2,5% stopą procentową dla wszystkich osób i firm potrzebujących pomocy finansowej w ciągu 60 godzin. skontaktuj się z nami @ [email protected]
Ryan Jeremy (197.210.55.xxx)
15.05.18, 10:31
Witam mojego dobrego obywatela Polski, mieszkam w Warsaw Polski, gdzie mieszkam z żoną i dziećmi, dziś chcę powiedzieć wszystkim, że globalna firma tymczasowa jest prawdziwa, ponieważ właśnie wypłacam moją pożyczkę w wysokości 120 000,00 dolarów dzisiaj iw ciągu 12 godzin i skontaktuj się z nimi, gdy będziesz potrzebować jakiejkolwiek pożyczki. skontaktuj się z e-mailem ([email protected]), aby uzyskać więcej informacji o tym, jak uzyskać pożyczkę i łatwo rozwiązać problemy.
Mendoza
Ryan Jeremy (197.210.52.xxx)
19.05.18, 07:20
cześć, moi ludzie, czy jesteście w kryzysie finansowym i potrzebujecie pożyczki, żeby zapłacić rachunki i założyć firmę? oto jest odpowiedź na twoje problemy finansowe, ponieważ dzisiaj właśnie dostałem pożyczkę w wysokości 58 000 euro od globalnej pożyczki tymczasowej od firmy i chcę skorzystać z tej okazji, aby powiedzieć ci wszystko, co globalne tymczasowe jest prawdziwe i zgodne z prawem, co kiedykolwiek cię prosiło w ciągu 3 godzin otrzymasz odpowiedzi na swój problem finansowy i zauważysz, że Globalne zastrzeżenie jest jedyną firmą, której możemy zaufać, a teraz jestem bardzo szczęśliwy, więc skontaktuj się z nimi dzisiaj w tym e-mailu, a następnie {[email protected]} to jedyna firma, która może ci pomóc w kryzysie kredytowym i dziś ja i moja rodzina jesteśmy bardzo zadowoleni, ponieważ również spłaciłam swój dług bankowy, więc skontaktuj się z nimi dzisiaj i czekaj na życzliwą odpowiedź dzisiaj
pożyczka
Ryan Jeremy (197.210.55.xxx)
17.06.18, 09:11
Nazywam się Ryan Jeremy, jestem obywatelem Stanów Zjednoczonych. Czy szukasz pożyczki? Potrzebujesz pilnej pożyczki osobistej lub biznesowej? Skontaktuj się z Global Provission Finance Strona główna pomóż mi z pożyczką 300 000 USD kilka dni temu po zostałem oszukany w wysokości 2500 dolarów od kobiety twierdzącej, że był pożyczkodawcą, ale dziękuję Bogu, że dzisiaj otrzymałem pożyczkę o wartości 300 000 USD. Mogę skontaktować się z firmą za prawdziwą usługę finansową. E-mail: [email protected]
Tomasz (105.112.96.xxx)
20.06.18, 12:08
Uwaga!
Jest to reklama internetowa zarejestrowanego przez rząd zatwierdzonego i licencjonowanego pożyczkodawcy, który udziela pożyczek różnego rodzaju, np. Kredytu hipotecznego, pożyczki na działalność gospodarczą, pożyczek samochodowych wyłącznie poważnym i zainteresowanym stronom przy bardzo niskim oprocentowaniu po przystępnej cenie 3%. Złóż wniosek o pożyczkę teraz. Jeśli jesteś zainteresowany, skontaktuj się przez e-mail: [email protected]
Dzięki,
Tomasz
your chance
josh (197.210.52.xxx)
21.06.18, 00:34
your chance
josh (197.210.52.xxx)
21.06.18, 00:34
potrzebowałeś prywatnej pożyczki finansowej na spłatę swojego długu lub na rozpoczęcie działalności?
nowy biznes? .. jeśli tak, skontaktuj się z nami dzisiaj przez: [email protected]
aby uzyskać więcej informacji o naszych usługach.
Cześć wszystkim
EUROPA FINANCIAL GROWTH (188.116.37.xxx)
02.07.18, 22:46
Cześć wszystkim
Łatwy dostęp do zabezpieczenia prawdziwych internetowych usług finansowych przy oprocentowaniu 2%. Złóż wniosek o następującą pożyczkę.
Pożyczki osobiste (bezpieczne i niezabezpieczone)
Pożyczki biznesowe (bezpieczne i niezabezpieczone)
Kredyt konsolidacyjny i wiele innych. Posiadamy certyfikat, godne zaufania, niezawodne, wydajne, szybkie i dynamiczne. Zainteresowani wnioskodawcy powinni skontaktować się z nami poprzez e-mail: [email protected]
pożyczka
tomasz (105.112.98.xxx)
07.07.18, 02:52
pożyczka
tomasz (105.112.98.xxx)
07.07.18, 02:52
Uzyskaj pożyczkę od nas w ciągu 5 dni.
Rozdajemy pożyczkę w wysokości minimum 1000 € i maksymalnie
500 000 €, Od 1 do 15 lat, przy 3% stopie procentowej.
Napisz do nas przez: [email protected], aby uzyskać więcej informacji.
Pozdrowienia,
C.E.O: Michael Thomas
Ryan Jeremy (197.210.29.xxx)
14.07.18, 00:36
Jestem Victoria Ashley, szukałem prawdziwej firmy pożyczkowej przez ostatnie kilka miesięcy i dostałem tylko bandę oszustw, która zmusiła mnie do zaufania im i pod koniec dnia wziął moje pieniądze, nie dając nic w zamian, wszystkie nadzieja zaginęła, byłem zdezorientowany i sfrustrowany, bardzo trudno jest wyżywić rodzinę i obiecałem, że nigdy nie będę mieć nic wspólnego z firmami pożyczkowymi w sieci i poszedłem szukać pomocy od bardzo dobrego przyjaciela, który wyjaśnił całe swoje doświadczenie w zakresie Internetu. Firmy z i powiedział, że może mi pomóc, że wie o Godsent i dobrze znanej firmy o nazwie Global tymczasowej, powiedział, że dostał od nich pożyczkę, chociaż nadal nie bardzo jestem pewny tej firmy ze względu na moje wcześniejsze doświadczenia, ale postanowiłem dać to była próba i zrobiła tak, jak zostałem polecony przez mojego przyjaciela i złożyłem podanie, nigdy nie uwierzyłem, ale spróbowałem i ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu otrzymałem pożyczkę na moim koncie bankowym w ciągu 24 godzin, nie mogłem uwierzyć, że stanę na nogach finansowo jeszcze raz. Cieszę się, że podjąłem ryzyko i złożyłem wniosek o pożyczkę, a dziś dziękuję Bogu, że takie firmy pożyczkowe wciąż istnieją i obiecują dzielić się dobrą nowiną z osobami, które potrzebują pomocy finansowej, ponieważ wskaźnik oszustw w sieci jest wysoki. staje się bardzo poważny i nie chcę, aby ludzie padali ofiarą, gdy wciąż mamy autentycznych i godnych zaufania pożyczkodawców. Możesz skontaktować się z tą firmą Godsent, używając informacji podanych i być uczestnikiem tego wielkiego świadectwa. Email: ([email protected])
Dzięki.
Uzyskaj tutaj pilną pożyczkę?
[email protected] (105.4.0.xxx)
24.08.18, 12:41
Specjalizujemy się w usługach finansowych, oferując kredyty lokalne / międzynarodowe, zapewniając zabezpieczone i niezabezpieczone opcje pożyczek osobom fizycznym i instytucjom współpracującym przy bardzo konkurencyjnych stawkach kredytowych i elastycznych warunkach w celu spełnienia wszelkich warunków finansowych. Nie ma znaczenia, czy masz słaby wynik kredytowy, wciąż możemy zapewnić Ci szybką gotówkę na niespodziewane Skontaktuj się z nami teraz, aby uzyskać szybkie i przystępne pożyczki, które odpowiadają wszystkim budżetom i wymaganiom: [email protected]
Mrrozynski
Mrrozynski (197.210.62.xxx)
07.09.18, 13:48
Mrrozynski
Mrrozynski (197.210.62.xxx)
07.09.18, 13:48
Witaj, Ma to na celu informowanie opinii publicznej, że pani Rozynski, prywatne pożyczki pożyczkodawcy ma otworzyć możliwość finansowego dla wszystkich potrzebujących jakiejkolwiek pomocy finansowej. Dajemy pożyczki w 2% stopy procentowej do osób indywidualnych, firm i przedsiębiorstw pod jasny i zrozumiały i kondycji. skontaktuj się z nami poprzez e-mail: ([email protected])
Potrzebujesz pilnych pieniędzy?
Pamela Rosa FLores (105.112.112.xxx)
01.10.18, 09:54
Masz problemy ze zdobyciem Czy gubisz się w ofertach bankowych i innych instytucjach finansowych?
Jeśli masz długi dłużników komorniczych, masz dość windykacji, podejmij z nami działania.
Nasza firma zapewnia pomoc dostosowaną do Twoich indywidualnych potrzeb.
Uproszczone procedury, formalności do minimum. Szybka gotówka na dowód i ten sam certyfikat z dobrą historią kredytową.
Jesteśmy z klientem od początku współpracy do satysfakcjonującego finału. pamelarosaflores11(A)gmail-com
Oferta pożyczki
davis (185.246.208.xxx)
11.10.18, 04:36
Oferta pożyczki
davis (185.246.208.xxx)
11.10.18, 04:36
Przekazaliśmy ponad 1 miliard kredytów biznesowych dla ponad 15 000 właścicieli firm, takich jak Ty. Jesteśmy w stanie zapewnić Ci odpowiedni kredyt na działalność gospodarczą. Nasze usługi są szybkie i niezawodne, w ciągu 24 godzin od pomyślnego zastosowania. Oferujemy minimum 5000 do 300 milionów, możesz nam przeciwdziałać za pośrednictwem naszego adresu e-mail
kredytów na poziomie 3%
Lenka Bolkova (185.229.190.xxx)
22.10.18, 16:07
kredytów na poziomie 3%
Lenka Bolkova (185.229.190.xxx)
22.10.18, 16:07
Uwaga!
Jest to reklama internetowa zarejestrowanego przez rząd zatwierdzonego i licencjonowanego pożyczkodawcy, który udziela pożyczek różnego rodzaju, np. Kredytu hipotecznego, pożyczki na działalność gospodarczą, pożyczek samochodowych wyłącznie poważnym i zainteresowanym stronom przy bardzo niskim oprocentowaniu po przystępnej cenie 3%. Złóż wniosek o pożyczkę teraz. Jeśli jesteś zainteresowany, skontaktuj się przez e-mail: [email protected]
Oferta pożyczki
Rhonda (105.226.70.xxx)
27.10.18, 13:50
Oferta pożyczki
Rhonda (105.226.70.xxx)
27.10.18, 13:50
Piszę to świadectwo, ponieważ jestem naprawdę wdzięczny za to, co zrobił pan poseł Greg dla mnie i mojej rodziny, kiedy myślałem, że nie ma nadziei, przyszedł i sprawił, że moja rodzina znów czuje się żywa, pożyczając nam pożyczkę o bardzo niskim oprocentowaniu 3 %. Cóż, szukałem pożyczki, by uregulować swoje długi za ostatnie trzy miesiące, a wszystkie, których spotkałem, były oszustami i zabrali pieniądze, dopóki w końcu nie spotkałem Boga, który wysłał pożyczkodawcę. Nigdy nie myślałem, że w Internecie wciąż istnieją szczerzy pożyczkodawcy, ale ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu dostałem pożyczkę bez marnowania zbyt wiele czasu, więc jeśli jesteś na miejscu szukając pożyczki w jakiejkolwiek kwocie, radziłbym Ci wysłać e-mail: [email protected] i być wolnym od oszustw internetowych. dzięki ... Rhonda Raye z Teksasu, USA.........................
Henry Brooks Parker
[email protected] (105.112.98.xxx)
15.11.18, 08:18
Ze względu na niskie dochody, jeśli nie jesteś w stanie zarobić wystarczającej ilości gotówki, aby wypełnić codzienne problemy z gotówką, powinieneś uzyskać pomoc zewnętrzną od SUNSHINE FINANCIAL GROUP INC. To jest firma pożyczkowa, która może pomóc ci w rozwiązaniu wszelkiego rodzaju problemów. Korzystaj z tej wspaniałej usługi finansowej w trudnym okresie. Nie musisz martwić się o swoje niskie finanse, ponieważ Sunshine Financial Group jest na rynku finansowym. Aby skorzystać z tych pożyczek, wystarczy skontaktować się z nimi poprzez e-mail: ([email protected]), aby uzyskać więcej informacji.
Potrebujete požičať? Nainštalovať teraz
Mr. Patrick Johnson (105.112.98.xxx)
03.01.19, 00:25
Zapewniamy całodobową pomoc w klasie światowej. Zapytania / pytania? - Wyślij wiadomość e-mail na adres ([email protected]) i odbierz odpowiedź w ciągu kilku minut.
Potrzebujesz pożyczki? Aplikuj teraz
Mr. Patrick Johnson (105.112.98.xxx)
03.01.19, 00:27
Zapewniamy całodobową pomoc w klasie światowej. Zapytania / pytania? - Wyślij wiadomość e-mail na adres ([email protected]) i odbierz odpowiedź w ciągu kilku minut.