W podanym wątku nie ma żadnych odpowiedzi

Toze Marreco - kolejny piłkarz z Portugalii w Zawiszy? W środę o 13.00 sparing z Kaszubią (1)

15.01.14, 16:39

Smutne to wszystko... Osuch powoli dopina swego robiąc sobie własne ranczo na Zawiszy. SP Zawisza szkoliło od lat młodzież bez żadnych dotacji. Pamiętam jak kilka lat temu kolarze i inni w Bydgoszczy coś z miasta dostawali a młodzież Zawiszy nic lub lizaka. Osuch jest ugadany z prezydentem i ten drugi na pewno mu coś do kieszeni wrzuci a ten tylko na to czeka. Od dawna mówiło się, że dziadek Hermes ma prowadzić akademię więc wszystko się zgadza. Do czasu "okrągłego stołu" liczyłem, że Osuch ma coś w głowie, ale jak chłop celebrycko popłynął od tego czasu to się załamałem. Teraz wymyśla zakazy sektorówek, tępi kibiców przez zakazy stadionowe za stanie na schodach, plecie o przeniesieniu kibiców ultras z B na C (a kto ma im zabronić kupowanie biletów na B?!). Pozostaje tajemniczy temat meczu z Widzewem, który już dawno trzeba było wyjaśnić, ale lokalne media są raczej nieskore do tego. Niestety dziecko zostało wylane z kąpielą. Nie bronię ty stadionowych bandytów, ale szanuję kibiców tracących swój czas i pieniądze na utożsamianie się z klubem. W Europie wraca się do trybun stojących, pięknych opraw itd. bo nawet w Anglii już mają dość siedzenia na tyłku i tylko oglądanie meczu. A u nas pan O. chce być królem ligii i myśli, że kiboli ma z głowy bo jest za nim prasa, prezydent (który już chyba wie, że nieźle umoczył zadając się z Osuchem, który obraził już wszystkich w koło i nawet na ME w piłce ręcznej już wiszą flagi Osuch-Pinokio) i część kibiców sezonowych niezadających sobie trudu poznania całego spektrum sporu a bazujących na doniesieniach nieobiektywnych mediów. Dziś był sparing i mając dzień wolny pierwszy raz w życiu zastanawiałem się czy iść zobaczyć ten meczyk. Pierwszy raz od 25 lat uczęszczania na Gdańską zadałem sobie w myśli pytanie czy ten Zawisza z takim hipokrytą i bucem u steru to jeszcze nasz Zawisza czy tylko Osuchowa wydmuszka.....

regulamin

Polska Press Sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie expressbydgoski.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

Dokonywanie zwielokrotnień w celu eksploracji tekstu i danych, w tym systematyczne pobieranie treści, danych lub informacji z niniejszej strony internetowej, w tym ze znajdujących się na niej publikacji, przy użyciu oprogramowania lub innego zautomatyzowanego systemu („screen scraping”/„web scraping”) lub w inny sposób, w szczególności do szkolenia systemów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji (AI), bez wyraźnej zgody Polska Press Sp. z o.o. w Warszawie jest niedozwolone. Zastrzeżenie to nie ma zastosowania do sytuacji, w których treści, dane lub informacje są wykorzystywane w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe. Szczegółowe informacje na temat zastrzeżenia dostępne są tutaj.