W podanym wątku nie ma żadnych odpowiedzi
Smutne to wszystko... Osuch powoli dopina swego robiąc sobie własne ranczo na Zawiszy. SP Zawisza szkoliło od lat młodzież bez żadnych dotacji. Pamiętam jak kilka lat temu kolarze i inni w Bydgoszczy coś z miasta dostawali a młodzież Zawiszy nic lub lizaka. Osuch jest ugadany z prezydentem i ten drugi na pewno mu coś do kieszeni wrzuci a ten tylko na to czeka. Od dawna mówiło się, że dziadek Hermes ma prowadzić akademię więc wszystko się zgadza. Do czasu "okrągłego stołu" liczyłem, że Osuch ma coś w głowie, ale jak chłop celebrycko popłynął od tego czasu to się załamałem. Teraz wymyśla zakazy sektorówek, tępi kibiców przez zakazy stadionowe za stanie na schodach, plecie o przeniesieniu kibiców ultras z B na C (a kto ma im zabronić kupowanie biletów na B?!). Pozostaje tajemniczy temat meczu z Widzewem, który już dawno trzeba było wyjaśnić, ale lokalne media są raczej nieskore do tego. Niestety dziecko zostało wylane z kąpielą. Nie bronię ty stadionowych bandytów, ale szanuję kibiców tracących swój czas i pieniądze na utożsamianie się z klubem. W Europie wraca się do trybun stojących, pięknych opraw itd. bo nawet w Anglii już mają dość siedzenia na tyłku i tylko oglądanie meczu. A u nas pan O. chce być królem ligii i myśli, że kiboli ma z głowy bo jest za nim prasa, prezydent (który już chyba wie, że nieźle umoczył zadając się z Osuchem, który obraził już wszystkich w koło i nawet na ME w piłce ręcznej już wiszą flagi Osuch-Pinokio) i część kibiców sezonowych niezadających sobie trudu poznania całego spektrum sporu a bazujących na doniesieniach nieobiektywnych mediów. Dziś był sparing i mając dzień wolny pierwszy raz w życiu zastanawiałem się czy iść zobaczyć ten meczyk. Pierwszy raz od 25 lat uczęszczania na Gdańską zadałem sobie w myśli pytanie czy ten Zawisza z takim hipokrytą i bucem u steru to jeszcze nasz Zawisza czy tylko Osuchowa wydmuszka.....
Polska Press Sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie expressbydgoski.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.
Dokonywanie zwielokrotnień w celu eksploracji tekstu i danych, w tym systematyczne pobieranie treści, danych lub informacji z niniejszej strony internetowej, w tym ze znajdujących się na niej publikacji, przy użyciu oprogramowania lub innego zautomatyzowanego systemu („screen scraping”/„web scraping”) lub w inny sposób, w szczególności do szkolenia systemów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji (AI), bez wyraźnej zgody Polska Press Sp. z o.o. w Warszawie jest niedozwolone. Zastrzeżenie to nie ma zastosowania do sytuacji, w których treści, dane lub informacje są wykorzystywane w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe. Szczegółowe informacje na temat zastrzeżenia dostępne są tutaj.