Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Gęsinowe smaki „gastronomika”. Tak wyglądały warsztaty kulinarne z Grzegorzem Parczewskim [ZDJĘCIA]

Małgorzata Pieczyńska
Małgorzata Pieczyńska
Warsztaty kulinarne z Grzegorzem Parczewskim w GastronomikuWarsztaty kulinarne z Grzegorzem Parczewskim w Gastronomiku
Warsztaty kulinarne z Grzegorzem Parczewskim w GastronomikuWarsztaty kulinarne z Grzegorzem Parczewskim w Gastronomiku Tomasz Czachorowski
Gęś nadziewana jabłkami, wątróbka z gęsi z dodatkiem sałaty dębowej, półgęsek i okrasa z gęsi - takie dania uczyli się przyrządzać uczniowie Zespołu Szkół Gastronomicznych w Bydgoszczy, podczas zajęć kulinarnych, zorganizowanych przy współpracy z „Akademią Smaku” Grzegorza Parczewskiego.

Potrawy powstawały nie tylko pod okiem mistrza kuchni, ale też nauczyciela zawodu Krzysztofa Szczepaniaka. Na koniec, rzecz jasna, była degustacja.

Zobacz galerię: Gęsinowe smaki „gastronomika”. Tak wyglądały warsztaty kulinarne z Grzegorzem Parczewskim

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!