https://expressbydgoski.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Czego oczy nie widzą...

Ewa Czarnowska-Woźniak
Ewa Czarnowska-Woźniak Dariusz Bloch
Kiedyś oglądałam program krajoznawczy, prezentujący od kuchni i to, jak się w Indiach przygotowuje restauracyjne posiłki.

Moja głowa zapamiętała od tego czasu, co przeczuwał wrażliwy żołądek - pod żadnym pozorem nie chciałabym być tam, gdzie trzeba jeść coś takiego, mimo że podróżować lubię.

Mój kolega, wielbiciel Indii i tamtejszy bywalec - mimo że na własne oczy widział przy garach i szczury, i węże (bynajmniej nie jako posiłek) - twierdzi, że wiele polskich restauracji od kuchni też by mnie zemdliło.

PRZECZYTAJ:Może się zastanowisz, jak one to znoszą [KURZA KAMPANIA]

Ale o tym nie wiem, bo sobie nie wyobrażam. Podobnie jak warunków chowu klatkowego kur, którego skutek ze smakiem jadałam. Do czasu. Trzeba słuchać mądrych ludzi, gdy jest okazja.

Komentarze 1

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

c
ciekawy
to kiedy wyjazd do Indii na min.1/2 roku tez chce miec na tyle czasu spokoj
Wróć na expressbydgoski.pl Express Bydgoski