https://expressbydgoski.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Gęsinowe smaki „gastronomika”. Tak wyglądały warsztaty kulinarne z Grzegorzem Parczewskim

Warsztaty kulinarne z Grzegorzem Parczewskim w GastronomikuWarsztaty kulinarne z Grzegorzem Parczewskim w Gastronomiku
Warsztaty kulinarne z Grzegorzem Parczewskim w GastronomikuWarsztaty kulinarne z Grzegorzem Parczewskim w Gastronomiku Tomasz Czachorowski
Gęś nadziewana jabłkami, wątróbka z gęsi z dodatkiem sałaty dębowej, półgęsek i okrasa z gęsi - takie dania uczyli się przyrządzać uczniowie Zespołu Szkół Gastronomicznych w Bydgoszczy, podczas zajęć kulinarnych, zorganizowanych przy współpracy z „Akademią Smaku” Grzegorza Parczewskiego.
Wróć na expressbydgoski.pl Express Bydgoski