Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Robisz dżem nie do podrobienia? Wekujesz lokalne dary jesieni? Poznaj receptury innych i podziel się przepisem. Trwa konkurs

Dorota Witt
Dorota Witt
- Chcemy przypominać z czego słynęły żyzne Kujawy, nazywane niegdyś spichlerzem Polski – mówi Agnieszka Kowalkowska, szefowa Kujawsko-Pomorskiej Organizacji Turystycznej.  - W trwającym właśnie konkursie „Co dobrego do Spichlerza Kujawskiego?” staramy się zebrać to, co dzisiaj oferuje nasz region – czym chwalą się drobni producenci, kulinarne manufaktury, gospodarze prowadzący przydomową produkcję. 
- Chcemy przypominać z czego słynęły żyzne Kujawy, nazywane niegdyś spichlerzem Polski – mówi Agnieszka Kowalkowska, szefowa Kujawsko-Pomorskiej Organizacji Turystycznej. - W trwającym właśnie konkursie „Co dobrego do Spichlerza Kujawskiego?” staramy się zebrać to, co dzisiaj oferuje nasz region – czym chwalą się drobni producenci, kulinarne manufaktury, gospodarze prowadzący przydomową produkcję.  www.pixabay.com
- Co dobrego ze Spichlerza Kujawskiego? - pyta Kujawsko-Pomorska Organizacja Turystyczna, organizując konkursu na recepturę przetworów zrobionych z lokalnych produktów. Nagroda? Specjalna etykieta na weki. Sprawdzamy, jakimi przetworami chwalą się lokalne manufaktury i gospodynie.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Jak globalne ocieplenie zmienia wakacyjne trendy?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera