https://expressbydgoski.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Festiwal Smaku. Grad wyróżnień dla smakołyków

Marek Wojciekiewicz
Gruczno z roku na rok jest coraz bardziej smaczne.  Tegorocznemu festiwalowi towarzyszyła konferencja naukowa poświęcona regionalnemu jadłu na całym świecie. Tradycyjnie natomiast oblężenie przeżyły stoiska, na których sprzedawano przysmaki.
Gruczno z roku na rok jest coraz bardziej smaczne. Tegorocznemu festiwalowi towarzyszyła konferencja naukowa poświęcona regionalnemu jadłu na całym świecie. Tradycyjnie natomiast oblężenie przeżyły stoiska, na których sprzedawano przysmaki. Marek Wojciekiewicz
Gruczno z roku na rok jest coraz bardziej smaczne. Tegorocznemu festiwalowi towarzyszyła konferencja naukowa poświęcona regionalnemu jadłu na całym świecie. Tradycyjnie natomiast oblężenie przeżyły stoiska, na których sprzedawano przysmaki.
Wróć na expressbydgoski.pl Express Bydgoski