Catering na Wielkanoc 2021. Co oferują restauracje w Bydgoszczy [menu, ceny]
W restauracji Sowa zamówienia przyjmowane są do 28 marca. Nr tel.: 52 339 08 28, adres e-mail: [email protected].
Przykładowe dania z wielkanocnego menu:
- Baranek z masła: 5 zł
- Babeczki z pastą łososiową i jajkiem przepiórczym: 7,50 zł/por.
- Pasztet domowy: 37 zł/kg
- Tymbaliki drobiowe: 8 zł/por.
- Szynka z sałatką jajeczną: 8 zł/por.
- Filet z sandacza: 14,50 zł/por.
- Jajka z pastą chrzanową/z pastą wiosenną: 5,50 zł/por (2 połówki)
- Jajka z pastą łososiową: 6 zł/por.
- Sałatka warzywna: 25 zł/kg
- Sałatka ziemniaczana z kiełbasą i ogórkiem: 27 zł/kg
- Barszcz biały z jajkiem, ziemniakami i chrzanem: 30 zł/l
- Żurek z białą kiełbasą i jajkiem: 33 zł/l
- Bigos z wędzonką i grzybami: 30 zł/kg
- Pieczeń rzymska z jajkiem: 39 zł/kg
- Bitki wołowe w sosie śmietanowym: 88 zł/kg
- Kaczka faszerowana jabłkami z sosem śliwkowym, kluski półfrancuskie, kapusta modra: 99 zł/zestaw,