Catering na Wielkanoc 2021. Co oferują restauracje w Bydgoszczy [menu, ceny]
W restauracji Hotelu Bohema w Bydgoszczy zamówienia można składać do 30 marca pod numerem telefonu: 796 594 694, a także drogą mailową (formularz zamówień na stronie internetowej www.hotelbohema.pl).
Przykładowe dania z wielkanocnego menu:
- Talerz mięs na zimno – karkówka ze śliwką, indyk faszerowany, schab nadziewany, galantyna z drobiu: 17 zł/porcja (160 g)
- Pasztet z kaczki i karku wieprzowego z żurawiną: 35 zł/sztuka (foremka 14x9 cm)
- Pasztet wegetariański 35 zł/sztuka (foremka 14x9 cm)
- Kremowe pate z fois gras i wątróbki drobiowej z puree ze śliwki: 32 zł/porcja (150 g)
- Tatar z wołu: 14 zł/porcja (100g)
- Rosół pachnący kilkoma gatunkami mięs z makaronem swojskiego wyrobu: 10 zł/porcja (250 ml)
- Żurek polski taki, że palce lizać: 11 zł/porcja (250 ml)
- Kołduny: 40 zł/kg
- Pasztecik mięsny z ciasta francuskiego 6 zł/szt.