
Uczniowie otrzymali gęsinę z Kołudy Wielkiej
Część gęsich tuszek przekazał gastronomikowi Państwowy Zakład Badawczy w Kołudzie Wielkiej. Łącznie uczestnicy warsztatów pracowali na czterech tuszkach.

Warsztaty kulinarne z gęsiną w roli głównej
Zespół Szkół-Gastronomiczno-Hotelarskich w Bydgoszczy zaprosił uczniów pierwszych klas na warsztaty, w których główną rolę odegrała gęsina. Wydarzenie zorganizowano w przededniu Narodowego Święta Niepodległości.

Warsztaty kulinarne z gęsiną w roli głównej
Zespół Szkół-Gastronomiczno-Hotelarskich w Bydgoszczy zaprosił uczniów pierwszych klas na warsztaty, w których główną rolę odegrała gęsina. Wydarzenie zorganizowano w przededniu Narodowego Święta Niepodległości.

Warsztaty kulinarne z gęsiną w roli głównej
Zespół Szkół-Gastronomiczno-Hotelarskich w Bydgoszczy zaprosił uczniów pierwszych klas na warsztaty, w których główną rolę odegrała gęsina. Wydarzenie zorganizowano w przededniu Narodowego Święta Niepodległości.