https://expressbydgoski.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Tak zrobisz sos do dania jak z restauracji - te metody stosują szefowie kuchni. Czym zagęścić sos?

Mikołaj Romanowski
Opracowanie:
Każdy, kto jadł w restauracji danie obiadowe, w którym użyto sosu, z pewnością zwrócił uwagę na fakt, iż sos jest aksamitnie gładki i bardzo wyrazisty w smaku. Wielu później w domowej kuchni próbowało stworzyć podobny w smaku sos, jednak efekt końcowy często odbiega od oczekiwanego. W czym tkwi sekret restauracyjnych sosów? Poznaj triki szefów kuchni. W galerii informujemy również o tym, czym i jak zagęścić sos:
Każdy, kto jadł w restauracji danie obiadowe, w którym użyto sosu, z pewnością zwrócił uwagę na fakt, iż sos jest aksamitnie gładki i bardzo wyrazisty w smaku. Wielu później w domowej kuchni próbowało stworzyć podobny w smaku sos, jednak efekt końcowy często odbiega od oczekiwanego. W czym tkwi sekret restauracyjnych sosów? Poznaj triki szefów kuchni. W galerii informujemy również o tym, czym i jak zagęścić sos: pixabay
Każdy, kto jadł w restauracji danie obiadowe, w którym użyto sosu, z pewnością zwrócił uwagę na fakt, iż sos jest aksamitnie gładki i bardzo wyrazisty w smaku.

Zobacz wideo: Bydgoska policja ostrzega przed oszustwami "na wnuczka"

od 16 lat

Wielu później w domowej kuchni próbowało stworzyć podobny w smaku sos, jednak efekt końcowy często odbiega od oczekiwanego.

W czym tkwi sekret restauracyjnych sosów? Poznaj triki szefów kuchni. W artykule informujemy również o tym, czym i jak zagęścić sos:

Wideo
Polecane oferty
Wróć na expressbydgoski.pl Express Bydgoski