5 z 7
Składniki: 5 łyżek jogurtu, 3 łyżki majonezu, 2-4 ząbki...
fot. unsplash

Sos czosnkowy do jajek

Składniki: 5 łyżek jogurtu, 3 łyżki majonezu, 2-4 ząbki czosnku ( w zależności od tego jak pikantny ma być sos), sól i pieprz do smaku.

Przygotowanie: jogurt mieszamy z majonezem, ząbki czosnku przeciskamy przez praskę i dodajemy do sosu, doprawiamy.

6 z 7
Składniki: 4 łyżki majonezu, 4 łyżki jogurtu, pęczek...
fot. unsplash

Sos koperkowy do jajek

Składniki: 4 łyżki majonezu, 4 łyżki jogurtu, pęczek koperku, sól, pieprz.

Przygotowanie: majonez i jogurt mieszamy, dodajemy posiekany kopek i przyprawy.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

„Bydgoscy Patrioci” zorganizowali wiec w obronie tradycyjnych wartości

„Bydgoscy Patrioci” zorganizowali wiec w obronie tradycyjnych wartości

CM UMK w Bydgoszczy ma 43 nowych doktorów. Zobacz zdjęcia z uroczystej promocji!

CM UMK w Bydgoszczy ma 43 nowych doktorów. Zobacz zdjęcia z uroczystej promocji!

Polecamy

Zaginęła 17-letnia Marta Pałczyńska. Szukają jej bliscy i bydgoska policja

Zaginęła 17-letnia Marta Pałczyńska. Szukają jej bliscy i bydgoska policja

Kierowca zasnął, auto dachowało. Groźne nocne zdarzenie w Nekli

Kierowca zasnął, auto dachowało. Groźne nocne zdarzenie w Nekli

Kiedy rewitalizacja EC Szombierki? Na EKG padła deklaracja prezesa Grupy Arche

Kiedy rewitalizacja EC Szombierki? Na EKG padła deklaracja prezesa Grupy Arche