
W tym roku poziom "kociołkowania" był wyjątkowo wysoki. Jak podkreśla Krzysztof Szczepaniak z Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Bydgoszczy, wszyscy uczestnicy zaprezentowali się znakomicie.

W tym roku poziom "kociołkowania" był wyjątkowo wysoki. Jak podkreśla Krzysztof Szczepaniak z Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Bydgoszczy, wszyscy uczestnicy zaprezentowali się znakomicie.

W tym roku poziom "kociołkowania" był wyjątkowo wysoki. Jak podkreśla Krzysztof Szczepaniak z Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Bydgoszczy, wszyscy uczestnicy zaprezentowali się znakomicie.

W tym roku poziom "kociołkowania" był wyjątkowo wysoki. Jak podkreśla Krzysztof Szczepaniak z Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Bydgoszczy, wszyscy uczestnicy zaprezentowali się znakomicie.