1 z 11
Przewijaj galerię w dół

fot. pixabay/zdjęcie ilustracyjne
Koperek jest popularny w naszej kuchni. Idealnie łączy się z ziemniakami czy ogórkami. Ma jednak zdecydowanie więcej zastosowań w kuchni. Warto dodawać go do potraw bo ma wiele właściwości zdrowotnych.
Zobaczcie, dlatego warto go jeść. Szczegóły na kolejnych zdjęciach >>>
2 z 11

fot. pixabay/zdjęcie ilustracyjne
Jedzenie koperku ułatwia trawienie. Wart dodawać go do potraw, bo łagodzi niestrawność i wzdęcia.
3 z 11

fot. pixabay/zdjęcie ilustracyjne
Koperek zmniejsza dolegliwości stawowe. Warto po niego sięgać przy stanach zapalnych.
4 z 11

fot. pixabay/zdjęcie ilustracyjne
Warto dodawać koperek do potraw bo oczyszcza organizm z toksyn.