
Reprezentacji Kucharzy Wojska Polskiego wystąpi w składzie (od lewej): st. szer. Robert Stefański, st. szer. spec. Krystian Domeradzki, szer. Paulina Garbacik, st. sierż. Radosław Irzemski, st. kpr. Piotr Pawelec i st. szer. spec. Paweł Bazan.

Zmagania wojskowych kucharzy podczas IKA Culinary Olympics 2024 odbędą się 2-9 lutego w Stuttgarcie. Polski zespół tworzy 4 szefów kuchni i 2 pomocników.

W tym gronie są też dwaj kucharze z 1 Pomorskiej Brygady Logistycznej - Inspektoratu Wsparcia Sił Zbrojnych w Bydgoszczy. St. szer. Robert Stefański będzie odpowiedzialny za desery, z kolei st. sierż. Radosław Irzemski - za danie główne. Kapitanem reprezentacji jest st. sierż. Piotr Welter z Batalionu Dowodzenia IWsp SZ w Bydgoszczy.

Podczas olimpiady polski zespół wystąpi w kategorii „Community catering”.