MKTG SR - pasek na kartach artykułów
4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Proporcje.  W przypadku chleba nazwanego przez producenta...
fot. Pixabay

To warto wiedzieć o pieczywie. Z otrębami mąka traci większość witamin i błonnika

Proporcje. W przypadku chleba nazwanego przez producenta graham lub razowy, mąka graham lub razowa powinna stanowić jego podstawowy składnik. Np. w przypadku chleba o nazwie chleb orkiszowy, mąka orkiszowa powinna występować w przewadze w stosunku do pozostałych sypkich składników. W przeciwnym przypadku chleb ten powinien nazywać się chlebem z dodatkiem mąki orkiszowej.

Zobacz również

W Szczecinie rozpoczęło się wielkie odkomarzanie. To na razie pierwszy etap

W Szczecinie rozpoczęło się wielkie odkomarzanie. To na razie pierwszy etap

Godziny bez prądu. Muszą o tym pamiętać mieszkańcy Gorlic, Bobowej oraz Jankowej

Godziny bez prądu. Muszą o tym pamiętać mieszkańcy Gorlic, Bobowej oraz Jankowej

Polecamy

GIF wydał decyzję: wstrzymanie w obrocie - Viglita (16.05)

GIF wydał decyzję: wstrzymanie w obrocie - Viglita (16.05)

Kadra reprezentacji Francji na Euro 2024 ogłoszona! Rywale Polaków sięgną po złoto?

Kadra reprezentacji Francji na Euro 2024 ogłoszona! Rywale Polaków sięgną po złoto?

Wiemy, kto jest najlepiej zarabiającym sportowcem na świecie minionego roku

Wiemy, kto jest najlepiej zarabiającym sportowcem na świecie minionego roku