9 z 12
Do białego mięsa zaliczamy:...
fot. pixabay.com

Do białego mięsa zaliczamy:
• kurczaka
• indyka
• królika
• cielęcinę
• strusia

10 z 12
Z mięsa czerwonego najlepiej wybierać te najlepszej jakości...
fot. pixabay.com

Z mięsa czerwonego najlepiej wybierać te najlepszej jakości np. schab środkowy lub polędwicę wołową. Do mięs czerwonych zaliczamy również:
• wieprzowinę
• wołowinę
• kaczkę
• gęś
• baraninę
• koninę

11 z 12
Jeśli chcesz zrezygnować z mięsa - koniecznie skontaktuj się...
fot. pixabay.com

Jeśli chcesz zrezygnować z mięsa - koniecznie skontaktuj się z lekarzem lub udaj się do dietetyka. Dzięki temu będziesz miał pewność, że Twoja dieta zawiera w sobie wszystkie wartości odżywcze, których potrzebuje Twój organizm.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Tak wygląda polski elektryczny mikrodostawczak. Zadebiutował w Katowicach

Tak wygląda polski elektryczny mikrodostawczak. Zadebiutował w Katowicach

Poznaliśmy Menedżerów Roku 2024 Województwa Śląskiego. Oni budują przyszłość regionu

TYLKO U NAS
Poznaliśmy Menedżerów Roku 2024 Województwa Śląskiego. Oni budują przyszłość regionu

Polecamy

Poznaliśmy Menedżerów Roku 2024 Województwa Śląskiego. Oni budują przyszłość regionu

TYLKO U NAS
Poznaliśmy Menedżerów Roku 2024 Województwa Śląskiego. Oni budują przyszłość regionu

Polscy projektanci znowu zachwycili pomysłami. O tym hotelu mówią wszyscy

Polscy projektanci znowu zachwycili pomysłami. O tym hotelu mówią wszyscy

Szósta edycja programu "Trenuj z wojskiem" w Bydgoszczy rozpoczęta

Szósta edycja programu "Trenuj z wojskiem" w Bydgoszczy rozpoczęta