1 z 9
Przewijaj galerię w dół
- Ważne, by pamiętać o sprawdzeniu temperatury w zamrażarce...
fot. Haier Group

- Ważne, by pamiętać o sprawdzeniu temperatury w zamrażarce - nie może być ona wyższa niż -18 stopni Celsjusza - zaznacza Monika Berger, ekspert marki Berger.

Dodatkowo zwróćmy uwagę jak długo mrozimy dany produkt. Szczegóły prezentujemy na kolejnych slajdach naszej galerii.

2 z 9
Dodatkowo zwróćmy uwagę jak długo mrozimy dany produkt....
fot. pixabay.com

Dodatkowo zwróćmy uwagę jak długo mrozimy dany produkt. Rodzaj mięsa determinuje optymalny czas mrożenia.

W przypadku:
- cielęciny i wołowiny - do 8 miesięcy,

3 z 9
- wieprzowiny i gulaszu - do 6 miesięcy,
fot. Pixabay.com

- wieprzowiny i gulaszu - do 6 miesięcy,

4 z 9
- mięsa mielonego - do 2 miesięcy,
fot. Pixabay.com

- mięsa mielonego - do 2 miesięcy,

Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Zawisza wreszcie wygrał w Bydgoszczy. Zobacz  zdjęcia z meczu i trybun

Zawisza wreszcie wygrał w Bydgoszczy. Zobacz zdjęcia z meczu i trybun

Wielka zmiana w serialu "Dziedzictwo"! Seher umiera, nowa bohaterka w sercu Yamana

Wielka zmiana w serialu "Dziedzictwo"! Seher umiera, nowa bohaterka w sercu Yamana

Hiszpania, Meksyk i Gruzja z food trucka. Wyjątkowy festiwal smaków w Bydgoszczy

Hiszpania, Meksyk i Gruzja z food trucka. Wyjątkowy festiwal smaków w Bydgoszczy

Zobacz również

Hiszpania, Meksyk i Gruzja z food trucka. Wyjątkowy festiwal smaków w Bydgoszczy

Hiszpania, Meksyk i Gruzja z food trucka. Wyjątkowy festiwal smaków w Bydgoszczy

Zaginęła 17-letnia Marta Pałczyńska. Szukają jej bliscy i bydgoska policja

Zaginęła 17-letnia Marta Pałczyńska. Szukają jej bliscy i bydgoska policja