Jogurty w słoiczkach, suszone owoce w czekoladzie, bogactwo przypraw, wybór octów, przetworów owocowo-warzywnych, jajka od kur z wolnego wybiegu, świeże pieczywo, sery, wędliny. Słowem, ekologiczne i regionalne produkty wprost od rolników i wiele innych przysmaków, w tym wegańskich można było nabyć na odbywającym się cyklicznie Frymarku bydgoskim – zawsze w niedzielę na placu i parterze BCF przy Gdańskiej 8. Zapraszamy do obejrzenia zdjęć.
Kotlety mielone z piekarnika z fetą
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?