29 z 36
Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj...
fot. Filip Kowalkowski

Wielka kuchnia w Zielonych Arkadach

Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie na najlepsze spożywcze marki regionalne Pomorza i Kujaw.

W akcji można było zobaczyć mistrzów kuchni: Krzysztofa Bielawskiego – szefa kuchni Restauracji Meluzyna, Marcina Szukaja z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafała Godziemskiego – właściciela Memo Restaurant & Wine, blogerkę kulinarną Agata Jędraszczak, Sebastiana Ferenca – szefa kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicza – eksperta w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezesa i współwłaściciela Instytutu Sadkiewicza.

Wszystkie potrawy przygotowane przez mistrzów kulinarnych zostały rozdane do degustacji. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych – w strefie dla dzieci odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników.

30 z 36
Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj...
fot. Filip Kowalkowski

Wielka kuchnia w Zielonych Arkadach

Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie na najlepsze spożywcze marki regionalne Pomorza i Kujaw.

W akcji można było zobaczyć mistrzów kuchni: Krzysztofa Bielawskiego – szefa kuchni Restauracji Meluzyna, Marcina Szukaja z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafała Godziemskiego – właściciela Memo Restaurant & Wine, blogerkę kulinarną Agata Jędraszczak, Sebastiana Ferenca – szefa kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicza – eksperta w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezesa i współwłaściciela Instytutu Sadkiewicza.

Wszystkie potrawy przygotowane przez mistrzów kulinarnych zostały rozdane do degustacji. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych – w strefie dla dzieci odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników.

31 z 36
Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj...
fot. Filip Kowalkowski

Wielka kuchnia w Zielonych Arkadach

Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie na najlepsze spożywcze marki regionalne Pomorza i Kujaw.

W akcji można było zobaczyć mistrzów kuchni: Krzysztofa Bielawskiego – szefa kuchni Restauracji Meluzyna, Marcina Szukaja z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafała Godziemskiego – właściciela Memo Restaurant & Wine, blogerkę kulinarną Agata Jędraszczak, Sebastiana Ferenca – szefa kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicza – eksperta w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezesa i współwłaściciela Instytutu Sadkiewicza.

Wszystkie potrawy przygotowane przez mistrzów kulinarnych zostały rozdane do degustacji. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych – w strefie dla dzieci odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników.

32 z 36
Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj...
fot. Filip Kowalkowski

Wielka kuchnia w Zielonych Arkadach

Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie na najlepsze spożywcze marki regionalne Pomorza i Kujaw.

W akcji można było zobaczyć mistrzów kuchni: Krzysztofa Bielawskiego – szefa kuchni Restauracji Meluzyna, Marcina Szukaja z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafała Godziemskiego – właściciela Memo Restaurant & Wine, blogerkę kulinarną Agata Jędraszczak, Sebastiana Ferenca – szefa kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicza – eksperta w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezesa i współwłaściciela Instytutu Sadkiewicza.

Wszystkie potrawy przygotowane przez mistrzów kulinarnych zostały rozdane do degustacji. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych – w strefie dla dzieci odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Klaudia El Dursi eksponuje krągłości w skąpym ubraniu. Widać, że ciąża jej służy

Klaudia El Dursi eksponuje krągłości w skąpym ubraniu. Widać, że ciąża jej służy

W Bydgoszczy ma powstać azyl dla zwierząt dzikich i egzotycznych

W Bydgoszczy ma powstać azyl dla zwierząt dzikich i egzotycznych

Joanna Kołaczkowska walczy z nowotworem. Kabaret Hrabi prosi o wsparcie dla artystki

Joanna Kołaczkowska walczy z nowotworem. Kabaret Hrabi prosi o wsparcie dla artystki

Zobacz również

McDonald's będzie otwarty z opóźnieniem. Lokal przechodzi odbiory administracyjne

McDonald's będzie otwarty z opóźnieniem. Lokal przechodzi odbiory administracyjne

Tak wygląda polski elektryczny mikrodostawczak. Zadebiutował w Katowicach

Tak wygląda polski elektryczny mikrodostawczak. Zadebiutował w Katowicach