Pizza z pizzerii „Camel” przy ul. Gajowej słynie z dobrej jakości i smaku. Tajemnica sukcesu tkwi ponoć w unikalnej recepturze przygotowywania ciasta, innej od tej stosowanej w pizzeriach sieciowych. Wśród najchętniej zamawianych rodzajów pizzy znalazły się chłopska i kanibal.
<!** Image 2 align=none alt="Image 187108" sub="„Camel Pizza” - SMS o treści: EX.KULINARNA.7">- Oprócz pizzy oferujemy również kebab i inne specjały kuchni tureckiej oraz włoskiej. Jakiś czas temu do menu włączyliśmy także zestawy obiadowe, które świetnie się przyjęły, zdobywają coraz większą popularność wśród klientów i i planujemy poszerzyć ich ofertę. Stawiamy przede wszystkim na wysoką jakość produktów i bogactwo składników. To jest to, co klienci lubią najbardziej - mówi Rafał Cyl, manager „Pizza Camel”. W sezonie czynny jest ogródek letni. Prowadzimy również sprzedaż na wynos i z dowozem, choć jak na razie, nie dowozimy dań na całe miasto.
<!** reklama>- W kwietniu planujemy otworzyć drugi lokal na Szwederowie, co znacznie skróci czas oczekiwania na dowóz i poszerzy rejon dostaw - dodaje Rafał Żuberek, właściciel lokalu.