Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Jakość i smak z pizzerii "Camel"

Redakcja
Pizza z pizzerii „Camel” przy ul. Gajowej słynie z dobrej jakości i smaku. Tajemnica sukcesu tkwi ponoć w unikalnej recepturze przygotowywania ciasta, innej od tej stosowanej w pizzeriach sieciowych. Wśród najchętniej zamawianych rodzajów pizzy znalazły się chłopska i kanibal.

Pizza z pizzerii „Camel” przy ul. Gajowej słynie z dobrej jakości i smaku. Tajemnica sukcesu tkwi ponoć w unikalnej recepturze przygotowywania ciasta, innej od tej stosowanej w pizzeriach sieciowych. Wśród najchętniej zamawianych rodzajów pizzy znalazły się chłopska i kanibal.

<!** Image 2 align=none alt="Image 187108" sub="„Camel Pizza” - SMS o treści: EX.KULINARNA.7">- Oprócz pizzy oferujemy również kebab i inne specjały kuchni tureckiej oraz włoskiej. Jakiś czas temu do menu włączyliśmy także zestawy obiadowe, które świetnie się przyjęły, zdobywają coraz większą popularność wśród klientów i i planujemy poszerzyć ich ofertę. Stawiamy przede wszystkim na wysoką jakość produktów i bogactwo składników. To jest to, co klienci lubią najbardziej - mówi Rafał Cyl, manager „Pizza Camel”. W sezonie czynny jest ogródek letni. Prowadzimy również sprzedaż na wynos i z dowozem, choć jak na razie, nie dowozimy dań na całe miasto.

<!** reklama>- W kwietniu planujemy otworzyć drugi lokal na Szwederowie, co znacznie skróci czas oczekiwania na dowóz i poszerzy rejon dostaw - dodaje Rafał Żuberek, właściciel lokalu.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!