Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Jak dobrze ugrillować mięso? Wystarczy przestrzegać tych trzech zasad

Małgorzata Stempinska
Małgorzata Stempinska
Gwiazdą każdego spotkania przy grillu bez wątpienia jest mięso. Do grillowania idealnie nadają się karkówka, schab, steki, udka czy piersi drobiowe. Co należy zrobić, by perfekcyjnie je ugrillować? Podpowiadamy.Wideo: Jak zostać mistrzem grillowania?źródło: Agencja TVN/x-news
Gwiazdą każdego spotkania przy grillu bez wątpienia jest mięso. Do grillowania idealnie nadają się karkówka, schab, steki, udka czy piersi drobiowe. Co należy zrobić, by perfekcyjnie je ugrillować? Podpowiadamy.Wideo: Jak zostać mistrzem grillowania?źródło: Agencja TVN/x-news Lukasz Gdak
Gwiazdą każdego spotkania przy grillu bez wątpienia jest mięso. Do grillowania idealnie nadają się karkówka, schab, steki, udka czy piersi drobiowe. Co należy zrobić, by perfekcyjnie je ugrillować? Podpowiadamy.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Materiał oryginalny: Jak dobrze ugrillować mięso? Wystarczy przestrzegać tych trzech zasad - Gazeta Pomorska