https://expressbydgoski.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Jak dobrze ugrillować mięso? Wystarczy przestrzegać tych trzech zasad

Małgorzata Stempinska
Gwiazdą każdego spotkania przy grillu bez wątpienia jest mięso. Do grillowania idealnie nadają się karkówka, schab, steki, udka czy piersi drobiowe. Co należy zrobić, by perfekcyjnie je ugrillować? Podpowiadamy.Wideo: Jak zostać mistrzem grillowania?źródło: Agencja TVN/x-news
Gwiazdą każdego spotkania przy grillu bez wątpienia jest mięso. Do grillowania idealnie nadają się karkówka, schab, steki, udka czy piersi drobiowe. Co należy zrobić, by perfekcyjnie je ugrillować? Podpowiadamy.Wideo: Jak zostać mistrzem grillowania?źródło: Agencja TVN/x-news Lukasz Gdak
Gwiazdą każdego spotkania przy grillu bez wątpienia jest mięso. Do grillowania idealnie nadają się karkówka, schab, steki, udka czy piersi drobiowe. Co należy zrobić, by perfekcyjnie je ugrillować? Podpowiadamy.
Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na expressbydgoski.pl Express Bydgoski