5 z 14
Poprzednie
Następne
Catering na Wielkanoc 2021. Co oferują restauracje w Bydgoszczy [menu, ceny]
W Katarynce zamówimy m.in.:
- Krem z rzeżuchy: 12 zł
- Krem chrzanowy: 12 zł
- Żurek: 13 zł
- Pasztecik z mięsem lub soczewicą: 5 zł
- Sałatkę warzywną: 10 zł
- Pasztet wielkanocny/leśny pasztet wegański: 13 zł
- Pierogi do wyboru: z mięsem, z kapustą i grzybami, ze szpinakiem i białym serem, ruskie: 2,5 zł/szt.
- Pierś z gęsi: 26 zł/szt. (250 g)
- Mielone kotlety grzybowe: 9 zł/szt. (65 g)
- Kluski z żurawiną/ze szpinakiem: 7 zł
- Surówki: 6 zł
- Sos tatarski/chrzanowy: 10 zł
Zamówienia przyjmowane są do 31 marca pod nr. tel.: 603 133 794 lub mailowo: [email protected].