Aż siedem kolumn w środowym numerze poświęcamy w całości piłkarskim mistrzostwom Europy, które rozgrywane są we Francji.
Co przygotowaliśmy dla Czytelników-kibiców?
Lewandowski lubi zielony makaron, Szczęsny sushi, Boruc hummus, Mączyński krewetki, a Kapustka... warzywa. O kulinarnych upodobaniach naszych zawodników opowiada nam Tomasz Leśniak, kucharz polskiej kadry
analizy, komentarze, opinie, oceny naszych piłkarzy po meczu z Ukrainą
„Za Szarmachem pojechałem nawet do Argentyny. Teraz pora na kolejnych!” - Guy Roux, legendarny francuski trener opowiada o polskich piłkarzach, którzy odnosili sukcesy nad Sekwaną.
„Jak pokazać się światu i nie zgasnąć”, czyli artykuł o piłkarzach, którzy w historii Euro i mundiali uznawani byli za ich objawienie. Wśród nich byli m.in. król futbolu – Pele oraz kilku Polaków. Jak potoczyły się ich losy?
Zapraszamy do lektury środowego, papierowego wydania „Expressu Bydgoskiego”