Czas pokazał, że osiągnięcie pewnej skali jest dużym wyzwaniem. Na jednym zamówieniu zarabiamy średnio 4- 5 zł. Z kolei koszt pozyskania jednego klienta jest znacznie wyższy. Dlatego na początku musimy zdobyć te restauracje, przekonać je do współpracy- tłumaczy w rozmowie z AIP Arkadiusz Krupicz, Pyszne.pl.- A, żeby chciały z nami współpracować musimy jej dostarczyć wartość- czyli zamówienia- dodaje.
Strefa Biznesu: Uwaga na chińskie platformy zakupowe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Kaźmierska wróci za kraty? Mecenas Kaszewiak mówi, dlaczego tak się nie stanie
- Czyżewska była polską Marilyn Monroe. Dopiero teraz dostała kwiaty na grób
- Co się dzieje z Sylwią Bombą? Drobny szczegół totalnie ją odmienił [ZDJĘCIA]
- Olbrychski nie przypomina dawnego amanta "Jest jak Kopciuszek po dwunastej w nocy"