2 z 16
Poprzednie
Następne
Wielkanocne last minute. Co, po ile i do kiedy można zamówić w restauracjach w Bydgoszczy [ceny]
W restauracji "Czosnek i Oliwa" litr żurku staropolskiego na zakwasie wyceniono na 46 zł. Foremka pasztetu z dziczyzny (20 cm, ok. 500 g) kosztuje również 46 zł (takie samo opakowanie wegańskiej, z soczewicy - 42 zł, a pieczeni rzymskiej z jajkiem - 35 zł). 500 g sałatki jarzynowej wyceniono na 28 zł, tyle samo zapłacimy za 500 g sosu tatarskiego. Za 250 g ćwikły z chrzanem lub wędzonego majonezu zapłacimy 18 zł. W "Czosnku" możemy zamówić babkę cytrynową z polewą jogurtową po 45 zł i mazurek z konfiturą pomarańczową i kremem czekoladowym po 60 zł. Na zamówienia (o minimalnej wartości 100 zł) restauracja czeka do wtorku, 12. bm. Będzie je można odbierać osobiście w sobotę od 10.00 do 16.00.