Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Tłusty czwartek - święto smakoszy

Tomasz Skory
Talerz pączków usmażyć jest w stanie każdy, choćby według podanego poniżej przepisu. Jak jednak robi się to na przemysłową skalę?

Talerz pączków usmażyć jest w stanie każdy, choćby według podanego poniżej przepisu. Jak jednak robi się to na przemysłową skalę?

<!** reklama>

Odwiedziliśmy wczoraj piekarnię Baton, w której uchylono nam rąbka tajemnicy. Okazuje się, że produkcja trzech tysięcy pączków na godzinę niemal nie odbiega od tego, jak w swoich domach te smakołyki przygotowują gospodynie.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!