
Marek Piekarczyk był gościem spotkania bydgoskiego cyklu „Artyści w Bohemie”
Marek Piekarczyk - legenda polskiego rocka - o swoim życiu i muzyce opowiedział w rozmowie z Tomaszem Raczkiem w ramach cyklu „Artyści w Bohemie”.
Były frontman zespołu TSA, występujący także jako solista, zagrał już przeszło 2600 koncertów w kraju i za granicą. Życie go nie rozpieszczało, ale nigdy się nie poddał. Zyskał sympatię widzów jako trener „The Voice of Poland”. Swe miejsce na ziemi znalazł w Bochni. Artysta udziela się w akcjach charytatywnych i bierze udział w rozmaitych projektach artystycznych.
Joanna Franczak, właścicielka Bohemy, przed rozpoczęciem spotkania z legendą rocka, zebranych gości poinformowała o sukcesie Restauracji Weranda, która zdobyła certyfikat „Lokal z epoki 1920-2020”, zwyciężając konkurs ogłoszony przez Miasto Bydgoszcz z okazji 100-lecia powrotu Bydgoszczy do Polski. Za zwycięstwem Werandy w konkursie w aspekcie kulinarnym stoi szef kuchni Dariusz Gibas. Lokal doceniono także za atmosferę i wystrój wnętrza, nawiązującego stylistycznie do secesji.

Marek Piekarczyk był gościem spotkania bydgoskiego cyklu „Artyści w Bohemie”
Marek Piekarczyk - legenda polskiego rocka - o swoim życiu i muzyce opowiedział w rozmowie z Tomaszem Raczkiem w ramach cyklu „Artyści w Bohemie”.
Były frontman zespołu TSA, występujący także jako solista, zagrał już przeszło 2600 koncertów w kraju i za granicą. Życie go nie rozpieszczało, ale nigdy się nie poddał. Zyskał sympatię widzów jako trener „The Voice of Poland”. Swe miejsce na ziemi znalazł w Bochni. Artysta udziela się w akcjach charytatywnych i bierze udział w rozmaitych projektach artystycznych.
Joanna Franczak, właścicielka Bohemy, przed rozpoczęciem spotkania z legendą rocka, zebranych gości poinformowała o sukcesie Restauracji Weranda, która zdobyła certyfikat „Lokal z epoki 1920-2020”, zwyciężając konkurs ogłoszony przez Miasto Bydgoszcz z okazji 100-lecia powrotu Bydgoszczy do Polski. Za zwycięstwem Werandy w konkursie w aspekcie kulinarnym stoi szef kuchni Dariusz Gibas. Lokal doceniono także za atmosferę i wystrój wnętrza, nawiązującego stylistycznie do secesji.

Marek Piekarczyk był gościem spotkania bydgoskiego cyklu „Artyści w Bohemie”
Marek Piekarczyk - legenda polskiego rocka - o swoim życiu i muzyce opowiedział w rozmowie z Tomaszem Raczkiem w ramach cyklu „Artyści w Bohemie”.
Były frontman zespołu TSA, występujący także jako solista, zagrał już przeszło 2600 koncertów w kraju i za granicą. Życie go nie rozpieszczało, ale nigdy się nie poddał. Zyskał sympatię widzów jako trener „The Voice of Poland”. Swe miejsce na ziemi znalazł w Bochni. Artysta udziela się w akcjach charytatywnych i bierze udział w rozmaitych projektach artystycznych.
Joanna Franczak, właścicielka Bohemy, przed rozpoczęciem spotkania z legendą rocka, zebranych gości poinformowała o sukcesie Restauracji Weranda, która zdobyła certyfikat „Lokal z epoki 1920-2020”, zwyciężając konkurs ogłoszony przez Miasto Bydgoszcz z okazji 100-lecia powrotu Bydgoszczy do Polski. Za zwycięstwem Werandy w konkursie w aspekcie kulinarnym stoi szef kuchni Dariusz Gibas. Lokal doceniono także za atmosferę i wystrój wnętrza, nawiązującego stylistycznie do secesji.

Marek Piekarczyk był gościem spotkania bydgoskiego cyklu „Artyści w Bohemie”
Marek Piekarczyk - legenda polskiego rocka - o swoim życiu i muzyce opowiedział w rozmowie z Tomaszem Raczkiem w ramach cyklu „Artyści w Bohemie”.
Były frontman zespołu TSA, występujący także jako solista, zagrał już przeszło 2600 koncertów w kraju i za granicą. Życie go nie rozpieszczało, ale nigdy się nie poddał. Zyskał sympatię widzów jako trener „The Voice of Poland”. Swe miejsce na ziemi znalazł w Bochni. Artysta udziela się w akcjach charytatywnych i bierze udział w rozmaitych projektach artystycznych.
Joanna Franczak, właścicielka Bohemy, przed rozpoczęciem spotkania z legendą rocka, zebranych gości poinformowała o sukcesie Restauracji Weranda, która zdobyła certyfikat „Lokal z epoki 1920-2020”, zwyciężając konkurs ogłoszony przez Miasto Bydgoszcz z okazji 100-lecia powrotu Bydgoszczy do Polski. Za zwycięstwem Werandy w konkursie w aspekcie kulinarnym stoi szef kuchni Dariusz Gibas. Lokal doceniono także za atmosferę i wystrój wnętrza, nawiązującego stylistycznie do secesji.