
Wielka kuchnia w Zielonych Arkadach
Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie na najlepsze spożywcze marki regionalne Pomorza i Kujaw.
W akcji można było zobaczyć mistrzów kuchni: Krzysztofa Bielawskiego – szefa kuchni Restauracji Meluzyna, Marcina Szukaja z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafała Godziemskiego – właściciela Memo Restaurant & Wine, blogerkę kulinarną Agata Jędraszczak, Sebastiana Ferenca – szefa kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicza – eksperta w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezesa i współwłaściciela Instytutu Sadkiewicza.
Wszystkie potrawy przygotowane przez mistrzów kulinarnych zostały rozdane do degustacji. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.
Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych – w strefie dla dzieci odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników.

Wielka kuchnia w Zielonych Arkadach
Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie na najlepsze spożywcze marki regionalne Pomorza i Kujaw.
W akcji można było zobaczyć mistrzów kuchni: Krzysztofa Bielawskiego – szefa kuchni Restauracji Meluzyna, Marcina Szukaja z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafała Godziemskiego – właściciela Memo Restaurant & Wine, blogerkę kulinarną Agata Jędraszczak, Sebastiana Ferenca – szefa kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicza – eksperta w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezesa i współwłaściciela Instytutu Sadkiewicza.
Wszystkie potrawy przygotowane przez mistrzów kulinarnych zostały rozdane do degustacji. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.
Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych – w strefie dla dzieci odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników.

Wielka kuchnia w Zielonych Arkadach
Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie na najlepsze spożywcze marki regionalne Pomorza i Kujaw.
W akcji można było zobaczyć mistrzów kuchni: Krzysztofa Bielawskiego – szefa kuchni Restauracji Meluzyna, Marcina Szukaja z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafała Godziemskiego – właściciela Memo Restaurant & Wine, blogerkę kulinarną Agata Jędraszczak, Sebastiana Ferenca – szefa kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicza – eksperta w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezesa i współwłaściciela Instytutu Sadkiewicza.
Wszystkie potrawy przygotowane przez mistrzów kulinarnych zostały rozdane do degustacji. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.
Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych – w strefie dla dzieci odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników.

Wielka kuchnia w Zielonych Arkadach
Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie na najlepsze spożywcze marki regionalne Pomorza i Kujaw.
W akcji można było zobaczyć mistrzów kuchni: Krzysztofa Bielawskiego – szefa kuchni Restauracji Meluzyna, Marcina Szukaja z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafała Godziemskiego – właściciela Memo Restaurant & Wine, blogerkę kulinarną Agata Jędraszczak, Sebastiana Ferenca – szefa kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicza – eksperta w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezesa i współwłaściciela Instytutu Sadkiewicza.
Wszystkie potrawy przygotowane przez mistrzów kulinarnych zostały rozdane do degustacji. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.
Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych – w strefie dla dzieci odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników.