Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
1 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Znany dziennikarz kulinarny opowiada tym razem historię Aten...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe wydawnictwa Buchmann

Kuchnia Grecji odkryta na nowo. Bartek Kieżun wspomina deser na pożegnanie Aten. „Będę zadowolony, gdy moje opowieści będą łamać stereotypy”

Bartek Kieżun opowiada o Atenach

Znany dziennikarz kulinarny opowiada tym razem historię Aten przez pryzmat kuchni greckiej. Kliknij w obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć przepis na souvlaki, czyli marynowaną wieprzowinę na szpadach.

Zobacz również

Majówka w Swornegaciach. Atrakcji nie będzie brakować [WIDEO]

Majówka w Swornegaciach. Atrakcji nie będzie brakować [WIDEO]

W Sopocie na majówkę niemal pełne obłożenie hoteli!

W Sopocie na majówkę niemal pełne obłożenie hoteli!

Polecamy

Ostrzeżenie GIS z 30.04: Bebilon PROfutura DUOBIOTIK 2 dla niemowląt po 6

Ostrzeżenie GIS z 30.04: Bebilon PROfutura DUOBIOTIK 2 dla niemowląt po 6

Hiszpańskie media wiedzą w czym tkwi recepta na sukces? Chodzi o... koncentrację!

Hiszpańskie media wiedzą w czym tkwi recepta na sukces? Chodzi o... koncentrację!

20 lat Kujaw i Pomorza w Unii Europejskiej w liczbach. 40 mld zł, 17 tys. projektów

20 lat Kujaw i Pomorza w Unii Europejskiej w liczbach. 40 mld zł, 17 tys. projektów