MKTG SR - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Po drugie, dania grillujemy na tackach z głębokim...
fot. Arkadiusz Gola

Jak dobrze ugrillować mięso? Wystarczy przestrzegać tych trzech zasad

Po drugie, dania grillujemy na tackach z głębokim rowkowaniem, gdyż bezpośredni kontakt mięsa z ogniem przyczynia się do wytwarzania szkodliwych dla zdrowia związków. Z kolei tłuszcz kapiący na żar wydziela intensywny zapach, który może być zarówno lubiany, jak i niechętnie wyczuwany w trakcie grillowania. Tacki rozwiązują oba te problemy.


Wideo: Jak zostać mistrzem grillowania?

źródło: Agencja TVN/x-news

Zobacz również

Udany występ śremskich lekkoatletów. Młodzi biegacze poprawili swoje rekordy życiowe

Udany występ śremskich lekkoatletów. Młodzi biegacze poprawili swoje rekordy życiowe

Egzamin z polskiego w Publicznej Szkole Podstawowej numer 2 w Staszowie (ZDJĘCIA)

Egzamin z polskiego w Publicznej Szkole Podstawowej numer 2 w Staszowie (ZDJĘCIA)

Polecamy

Bardzo ciężka biologia. Maturzyści dzielą się wrażeniami o maturze rozszerzonej

Bardzo ciężka biologia. Maturzyści dzielą się wrażeniami o maturze rozszerzonej

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie

Kolejny Argentyńczyk na drodze Huberta Hurkacza. Zobacz gdzie i o której

Kolejny Argentyńczyk na drodze Huberta Hurkacza. Zobacz gdzie i o której