
W piątek na Starym Rynku w Bydgoszczy odbył się happening ekologiczny „Chroń Ziemię swoją dietą”. Organizatorzy akcji zaprezentowali ile wody potrzeba do wyprodukowania 1 hamburgera mięsnego. Happening jest elementem trwającego w tym tygodniu „Wege Tygodnia” organizowanego w całej Polsce przez fundację Viva!- Akcja dla zwierząt.

W piątek na Starym Rynku w Bydgoszczy odbył się happening ekologiczny „Chroń Ziemię swoją dietą”. Organizatorzy akcji zaprezentowali ile wody potrzeba do wyprodukowania 1 hamburgera mięsnego. Happening jest elementem trwającego w tym tygodniu „Wege Tygodnia” organizowanego w całej Polsce przez fundację Viva!- Akcja dla zwierząt.

W piątek na Starym Rynku w Bydgoszczy odbył się happening ekologiczny „Chroń Ziemię swoją dietą”. Organizatorzy akcji zaprezentowali ile wody potrzeba do wyprodukowania 1 hamburgera mięsnego. Happening jest elementem trwającego w tym tygodniu „Wege Tygodnia” organizowanego w całej Polsce przez fundację Viva!- Akcja dla zwierząt.

W piątek na Starym Rynku w Bydgoszczy odbył się happening ekologiczny „Chroń Ziemię swoją dietą”. Organizatorzy akcji zaprezentowali ile wody potrzeba do wyprodukowania 1 hamburgera mięsnego. Happening jest elementem trwającego w tym tygodniu „Wege Tygodnia” organizowanego w całej Polsce przez fundację Viva!- Akcja dla zwierząt.