
Porcja bigosu z chlebkiem to wydatek 18 zł, golonka pieczona kosztuje 40 zł. Kiełbasa (czerwona, currywurst, serowa) wraz z sosem – 25 zł. Za barszcz lub żurek zapłacimy 10 zł.

Ceny miodu są zróżnicowane, tak samo jak sam towar i wielkość. Ceny oscylują od 19 zł do 60 zł. Za słoik soku z czarnego bzu zapłacimy 14 zł.

Cena słoika ryby w zalewie jest uzależniony od rodzaju. Za śledzia zapłacimy od 19 zł do 28 zł. Sielawę, sandacza lub miętusa około 50 zł. Węgorz to wydatek 80 zł. Sałatki śledziowe kosztują 9 zł.

Za słoik pasztetu z dzika z dodatkiem żurawiny musimy zapłacić 50 zł. Kabanosy z jelenia i dzika kosztują 19 zł za 100 g. Szynkę z sarny wyceniono na 25 zł za 100 g.