13 z 88
Wczoraj na Wyspie Młyńskiej rozstawili się kucharze i nie...
fot. Tomasz Czachorowski

Wielkie pichcenie na Wyspie Młyńskiej - Blogger Food Festival [nowe zdjęcia]

Wczoraj na Wyspie Młyńskiej rozstawili się kucharze i nie tylko. Przez cały dzień odbywała się tam trzecia edycja imprezy pod nazwą Blogger Food Festival, w trakcie której bloggerzy kulinarne smakołyki, a znani kucharze rywalizowali między sobą w konkursie, w którym wybierano Bydgoską Potrawę Roku. W jury znalazł się sam Robert Makłowicz.
W rywalizacji blogerów wygrała Sylwia Chrzanowska - FoodieLifepl. W kulinarne szranki stanęły trzy zespoły kucharskie, którym szefują dr Józef Sadkiewicz z Akademii Kulinarnej Sadkiewicza, Rafał Godziemski z restauracji Memo, oraz Marcin Szukaj z Restauracji Kuchnia i Bistro Bulwar.
O wynikach konkursu na Bydgoską Potrawę Roku poinformujemy wkrótce!

14 z 88
Wczoraj na Wyspie Młyńskiej rozstawili się kucharze i nie...
fot. Tomasz Czachorowski

Wielkie pichcenie na Wyspie Młyńskiej - Blogger Food Festival [nowe zdjęcia]

Wczoraj na Wyspie Młyńskiej rozstawili się kucharze i nie tylko. Przez cały dzień odbywała się tam trzecia edycja imprezy pod nazwą Blogger Food Festival, w trakcie której bloggerzy kulinarne smakołyki, a znani kucharze rywalizowali między sobą w konkursie, w którym wybierano Bydgoską Potrawę Roku. W jury znalazł się sam Robert Makłowicz.
W rywalizacji blogerów wygrała Sylwia Chrzanowska - FoodieLifepl. W kulinarne szranki stanęły trzy zespoły kucharskie, którym szefują dr Józef Sadkiewicz z Akademii Kulinarnej Sadkiewicza, Rafał Godziemski z restauracji Memo, oraz Marcin Szukaj z Restauracji Kuchnia i Bistro Bulwar.
O wynikach konkursu na Bydgoską Potrawę Roku poinformujemy wkrótce!

15 z 88
Wczoraj na Wyspie Młyńskiej rozstawili się kucharze i nie...
fot. Tomasz Czachorowski

Wielkie pichcenie na Wyspie Młyńskiej - Blogger Food Festival [nowe zdjęcia]

Wczoraj na Wyspie Młyńskiej rozstawili się kucharze i nie tylko. Przez cały dzień odbywała się tam trzecia edycja imprezy pod nazwą Blogger Food Festival, w trakcie której bloggerzy kulinarne smakołyki, a znani kucharze rywalizowali między sobą w konkursie, w którym wybierano Bydgoską Potrawę Roku. W jury znalazł się sam Robert Makłowicz.
W rywalizacji blogerów wygrała Sylwia Chrzanowska - FoodieLifepl. W kulinarne szranki stanęły trzy zespoły kucharskie, którym szefują dr Józef Sadkiewicz z Akademii Kulinarnej Sadkiewicza, Rafał Godziemski z restauracji Memo, oraz Marcin Szukaj z Restauracji Kuchnia i Bistro Bulwar.
O wynikach konkursu na Bydgoską Potrawę Roku poinformujemy wkrótce!

16 z 88
Wczoraj na Wyspie Młyńskiej rozstawili się kucharze i nie...
fot. Tomasz Czachorowski

Wielkie pichcenie na Wyspie Młyńskiej - Blogger Food Festival [nowe zdjęcia]

Wczoraj na Wyspie Młyńskiej rozstawili się kucharze i nie tylko. Przez cały dzień odbywała się tam trzecia edycja imprezy pod nazwą Blogger Food Festival, w trakcie której bloggerzy kulinarne smakołyki, a znani kucharze rywalizowali między sobą w konkursie, w którym wybierano Bydgoską Potrawę Roku. W jury znalazł się sam Robert Makłowicz.
W rywalizacji blogerów wygrała Sylwia Chrzanowska - FoodieLifepl. W kulinarne szranki stanęły trzy zespoły kucharskie, którym szefują dr Józef Sadkiewicz z Akademii Kulinarnej Sadkiewicza, Rafał Godziemski z restauracji Memo, oraz Marcin Szukaj z Restauracji Kuchnia i Bistro Bulwar.
O wynikach konkursu na Bydgoską Potrawę Roku poinformujemy wkrótce!

Pozostało jeszcze 71 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Śląsk może dać Polsce energię, stal, amunicję i bezpieczeństwo. "Czas to wykorzystać"

Śląsk może dać Polsce energię, stal, amunicję i bezpieczeństwo. "Czas to wykorzystać"

"Staramy się być fair stosunku do uczelni publicznych i tego samego oczekujemy"

"Staramy się być fair stosunku do uczelni publicznych i tego samego oczekujemy"

Tak przedłużysz trwałość bzu w wazonie. Będzie zachwycać przez wiele dni

Tak przedłużysz trwałość bzu w wazonie. Będzie zachwycać przez wiele dni

Zobacz również

Śląsk może dać Polsce energię, stal, amunicję i bezpieczeństwo. "Czas to wykorzystać"

Śląsk może dać Polsce energię, stal, amunicję i bezpieczeństwo. "Czas to wykorzystać"

"Staramy się być fair stosunku do uczelni publicznych i tego samego oczekujemy"

"Staramy się być fair stosunku do uczelni publicznych i tego samego oczekujemy"