13 z 17
Szpinak...
fot. Pixabay

Szpinak

Teraz, kiedy już wiemy, że warto go doprawić czosnkiem i dodać np. odrobinę śmietany, nie jest już tak straszny. Jednak paćka bez smaku podawana nam w dzieciństwie już na zawsze pozostanie w naszej pamięci.

14 z 17
Salceson...
fot. domena publiczna

Salceson

Co tu dużo tłumaczyć? Wszystko było nie tak. I smak i tłustość i mieszanka dziwnych rodzajów mięsa o bardzo niskiej jakości.

15 z 17
Tran...
fot. Pixabay

Tran

Pół biedy, jeśli był w kapsułkach jak ten na zdjęciu. Gorzej, jeśli mama nalewała go na łyżkę. Wtedy każdy, nawet największy zuch uciekał w te pędy.

16 z 17
Mleko z czosnkiem...
fot. Pixabay

Mleko z czosnkiem

Znany lek na przeziębienie - w niektórych wersjach występujący także z miodem.

To nie przypadek, że mleko pojawia się w tym zestawieniu po raz trzeci. Ta odsłona - w naszej opinii - jest najgorsza. Bo choć pomagało zdrowieć, to zostawiało po sobie bardzo nieprzyjemny posmak.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Śląsk może dać Polsce energię, stal, amunicję i bezpieczeństwo. "Czas to wykorzystać"

Śląsk może dać Polsce energię, stal, amunicję i bezpieczeństwo. "Czas to wykorzystać"

"Staramy się być fair stosunku do uczelni publicznych i tego samego oczekujemy"

"Staramy się być fair stosunku do uczelni publicznych i tego samego oczekujemy"

Tak przedłużysz trwałość bzu w wazonie. Będzie zachwycać przez wiele dni

Tak przedłużysz trwałość bzu w wazonie. Będzie zachwycać przez wiele dni

Zobacz również

Śląsk może dać Polsce energię, stal, amunicję i bezpieczeństwo. "Czas to wykorzystać"

Śląsk może dać Polsce energię, stal, amunicję i bezpieczeństwo. "Czas to wykorzystać"

"Staramy się być fair stosunku do uczelni publicznych i tego samego oczekujemy"

"Staramy się być fair stosunku do uczelni publicznych i tego samego oczekujemy"