Wybieramy Kucharza Roku Polski
Kucharzem nikt się nie rodzi ale kucharzem można się stać. Swoją pasję odkryłem po ponad 40 latach podróży przez życie w różne Zakątki świata. Próbowałem smakowałem zajadałem różne lokalne przysmaki, Które odtwarzałem po powrocie w swojej domowej kuchni. Gotując dla rodziny i przyjaciół szkoliłem swój warsztat Kucharski. Odwaga ciekawość i Chęć odkrywania nowych potraw sprawiły że powstało Mango & Chilli. Po części przyczyniła się do tego również pandemia, Która przerwała moją wędrówkę i sprawiła że wróciłem do Elbląga. Od ponad trzech lat serwujemy naszym klientom potrawy z różnych zakątków świata bazując na świeżych dobrych jakościowo produktach. Nie jesteśmy typową restauracją ponieważ nasze dania serwujemy głównie na wynos. Ponadto organizujemy przyjęcia happeningi i spotkania towarzyskie oraz firmowe.