9 z 36
Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj...
fot. Filip Kowalkowski

Wielka kuchnia w Zielonych Arkadach

Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie na najlepsze spożywcze marki regionalne Pomorza i Kujaw.

W akcji można było zobaczyć mistrzów kuchni: Krzysztofa Bielawskiego – szefa kuchni Restauracji Meluzyna, Marcina Szukaja z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafała Godziemskiego – właściciela Memo Restaurant & Wine, blogerkę kulinarną Agata Jędraszczak, Sebastiana Ferenca – szefa kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicza – eksperta w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezesa i współwłaściciela Instytutu Sadkiewicza.

Wszystkie potrawy przygotowane przez mistrzów kulinarnych zostały rozdane do degustacji. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych – w strefie dla dzieci odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników.

10 z 36
Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj...
fot. Filip Kowalkowski

Wielka kuchnia w Zielonych Arkadach

Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie na najlepsze spożywcze marki regionalne Pomorza i Kujaw.

W akcji można było zobaczyć mistrzów kuchni: Krzysztofa Bielawskiego – szefa kuchni Restauracji Meluzyna, Marcina Szukaja z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafała Godziemskiego – właściciela Memo Restaurant & Wine, blogerkę kulinarną Agata Jędraszczak, Sebastiana Ferenca – szefa kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicza – eksperta w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezesa i współwłaściciela Instytutu Sadkiewicza.

Wszystkie potrawy przygotowane przez mistrzów kulinarnych zostały rozdane do degustacji. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych – w strefie dla dzieci odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników.

11 z 36
Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj...
fot. Filip Kowalkowski

Wielka kuchnia w Zielonych Arkadach

Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie na najlepsze spożywcze marki regionalne Pomorza i Kujaw.

W akcji można było zobaczyć mistrzów kuchni: Krzysztofa Bielawskiego – szefa kuchni Restauracji Meluzyna, Marcina Szukaja z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafała Godziemskiego – właściciela Memo Restaurant & Wine, blogerkę kulinarną Agata Jędraszczak, Sebastiana Ferenca – szefa kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicza – eksperta w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezesa i współwłaściciela Instytutu Sadkiewicza.

Wszystkie potrawy przygotowane przez mistrzów kulinarnych zostały rozdane do degustacji. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych – w strefie dla dzieci odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników.

12 z 36
Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj...
fot. Filip Kowalkowski

Wielka kuchnia w Zielonych Arkadach

Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie na najlepsze spożywcze marki regionalne Pomorza i Kujaw.

W akcji można było zobaczyć mistrzów kuchni: Krzysztofa Bielawskiego – szefa kuchni Restauracji Meluzyna, Marcina Szukaja z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafała Godziemskiego – właściciela Memo Restaurant & Wine, blogerkę kulinarną Agata Jędraszczak, Sebastiana Ferenca – szefa kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicza – eksperta w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezesa i współwłaściciela Instytutu Sadkiewicza.

Wszystkie potrawy przygotowane przez mistrzów kulinarnych zostały rozdane do degustacji. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych – w strefie dla dzieci odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników.

Pozostały jeszcze 23 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

AI zaprojektowała naszą kuchnię. Wystarczyło zdjęcie i kilka poleceń

AI zaprojektowała naszą kuchnię. Wystarczyło zdjęcie i kilka poleceń

Zobacz, co działo się na pierwszych Bydgoskich Klasykach w 2025 roku

Zobacz, co działo się na pierwszych Bydgoskich Klasykach w 2025 roku

Szósta edycja programu "Trenuj z wojskiem" w Bydgoszczy rozpoczęta

Szósta edycja programu "Trenuj z wojskiem" w Bydgoszczy rozpoczęta

Zobacz również

Venom przejmuje Avengersów! Efekty tej fuzji są widowiskowe

Venom przejmuje Avengersów! Efekty tej fuzji są widowiskowe

Polscy projektanci znowu zachwycili pomysłami. O tym hotelu mówią wszyscy

Polscy projektanci znowu zachwycili pomysłami. O tym hotelu mówią wszyscy