Wybieramy Kucharza Roku Polski
Jestem absolwentem Gorzowskiego gastronomika, a z gastronomią związany od 16 roku życia. Moje zawodowe doświadczenie zbierałem przez ponad 6 lat pracy w Anglii, gdzie doskonaliłem swoje umiejętności i zdobywałem cenne doświadczenia. W swojej zawodowej karierze miałem również przyjemność tworzyć wyjątkowe dania dla znanych osobistości, co dodatkowo inspiruje mnie do staranności i kreatywności w kuchni.W kuchni kieruję się ideą "less is more", wierząc, że prostota i elegancja idą w parze. Dużą uwagę zwracam na estetykę dań oraz na łączenie różnych, nieoczywistych smaków, które sprawiają, że klasyka nabiera nowoczesnego charakteru. Profesjonalne podejście do zawodu jest dla mnie kluczowe i zawsze staram się, aby każde danie było perfekcyjne.Obecnie jestem szefem kuchni w restauracji Tajka w Gorzowie, gdzie staram się zaszczepić zamiłowanie do kuchni tajskiej. Moim celem jest nie tylko przygotowywanie wyśmienitych potraw, ale także edukowanie klientów na temat bogactwa smaków kuchni tajskiej.W mojej pracy najważniejszy jest dla mnie zadowolony, uśmiechnięty klient. Gotowanie jest moją pasją, dlatego każde danie staram się uczynić wyjątkowym, pełnym smaku z dbałością o każdy detal aby zapewnić wyjątkowe doznania kulinarne.
- Kliknij i odwiedź stronę internetową
- Telefon dla klientów: 730859608