Jacek Pająk
sekretarDziennik Łódzki
2 materiały
Od prawie 30 lat jestem dziennikarzem, a przez nieco krótszy okres redaktorem. Ukończyłem Uniwersytet Warszawski na Wydziale Dziennikarstwa i Nauk Politycznych. Praktyki odbywałem między innymi w tygodniku "Polityka" i wielu innych gazetach, ale niemal od początku mojej zawodowej, dziennikarskiej kariery pracuję w redakcji "Dziennika Łódzkiego - najpierw jako dziennikarz działu miejskiego, później redaktor w wielu działach. Dziś jestem sekretarzem redakcji...
Łódż. Najlepsze przepisy na grzyby. Sprawdż
Sprawdzone przepisy na grzyby. Jak zrobić kurki, maślaki, podgrzybki? Wypróbuj nasze przepisy i przyrządź pyszne potrawy z grzybów. Co zrobić z grzybów?
PLUS
Dlaczego Polak bywa piratem?
Zawsze można mówić, że ponosi nas ułańska fantazja, a tylko prawdziwe konie zamieniliśmy na wierzchowce z setkami tych sztucznych pod maską. Ale te prawdziwe...