https://expressbydgoski.pl
reklama
Głosowanie zakończone
Plebiscyt: MISTRZOWIE SMAKU

Wybieramy Menedżera Gastronomii Roku Polski

Z gastronomią jestem związana od 15 lat, jako menager od prawie 10. W Farina Napoletano Vero pracuję od prawie 2 lat, czyli od momentu otwarcia restauracji. W swojej pracy czuje się jak przysłowiowa "ryba w wodzie". Uwielbiam pracę z ludźmi - zarówno ze swoim zespołem jak również gości naszej restauracji. Zawsze staram się budować zespoły oparte na zaufaniu, współpracy i przyjaznej atmosferze, tak aby ludzie dobrze się czuli w swojej pracy. Wierzę, że to przekłada się na ich efektywność, zaangażowanie i podejście do tego co robią, a co się z tym wiąże na dobre samopoczucie i komfort naszych gości. Staram się wspierać swój zespół na każdym kroku, dlatego mój telefon nie wie co to tryb wyciszony. Zawsze jestem w zasięgu ręki, czy to na żywo czy pod telefonem. Nie jestem osobą pracującą wyłącznie zza laptopa, jeśli trzeba ruszam do rozłożenia dostaw towaru, gotowania na kuchni, pomocy na barze czy zmywaku. Wierzę, że to wszystko owocuje we współpracy z załogą.